26. elokuuta 2013

ERIhyvä koira :)

Oivoi, näyttelyt oli ja meni Ristiinassa. Sää suosi ja dalmatialainen kusas mun laukkuun. Hyvin meni siis ;)


Esko Nummijärvi oli ihan huipputuomari! Kivasti kerto kaikista koirista mielipiteensä yleisölle! Osasin olla kehässä ja Epsikin alkuhaisteluiden jälkeen ravas nätisti!

Niin, mitenkäs lopputulos... EDNA JUN ERI JUK2!!!näyttelypossuRotutyyppi erinom. Kevyt, ilmava narttu jolla hyvä kaunis pää, pitkä hyvä kaula. Liikkuu lanneosa köyryssä. Hieman lyhyt (joku), hyvät raajat. Kyynäreet (?) hieman kaarevat muuten hyvät raajat. Liikkuu ja esit. hyvin.

Muutama kohta on sen verran hepreaa, ettei selkoa saanu. MUTTA ERI!!!! JEE!!!

Vielä ois Jyväskylä tänä vuonna, Suonenjoen ryhmiksen ilmottautumisen, kun unohin :/ Toisaalta kohtalon johdatusta, ens viikonloppuna onki paljon muuta menoa!

Alla vielä menneiden juttujen kuvia :)

ps... Topilta lähtee ens viikolla boltsit.

HYYPPÄÄ
maisema <3MÖKILTÄ

Ronja <3

Lyyli

Lyyli
9 kommenttia:

 1. Nonni, hieno saavutus! Onnea! :) Siitä se käynnistyy Epsillä, kohti muotovalioitumista =) On se kyllä niin söpö typy ja ootte kyllä hyvä parivaljakko näyttelyissäkin, kaikesta päätellen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Saa nähä mihin Elviiralla rahkeet riittää, mutta sika huikeeta kyllä omalta kasvatilta :) Ylpeyden tunne on valtava! Epsi on kyllä niin söötti! Näyttelyissäkin tuli nuori poika kysymään "saako koiraa paijata" ja silitteli Epsiä tovin.

  Nyt oli tosi kiva itekin olla kehässä, kun tajus mitä siel tehdään ja kehäsihteeri mukavana neuvo. Näki varmaan, että oon vähän pihalla. Aikaisemmat kerrat on ollu niin sekavia, ettei oo tajunnu tuosta touhusta mitään!

  Epsi lähettää laikkupojille pusui <3

  VastaaPoista
 3. Epsille paaaljon onnea hianosta saavutuksesta, M-L ja Ossi!

  VastaaPoista
 4. Onnea! :) Meidänkin pitäisi kai käydä vuosittaisessa näyttelyssä Maurin kanssa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Elviiran kanssa näyttelyt on kivaa puuhaa. On niin rempseä pikkukoira. Ronjaa ei paljoa kiinnosta, mutta jossain vaiheessa olis kiva sitä vielä kerran käyttää :) Ropo vaan pöydällä/seistessä köyrää selkäänsä aika paljon. Ja seisoo vaan kädellä avitettuna.

  Epsi näyttää nätiltä ja Ropo käyttää nenää :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista