13. toukokuuta 2013

Keskittymistä Ronjaan :)

Hiphei!

Käytiin Ronjan kans perjantaina moikkaa Aatua. Olipa se kerrassaan komea ja iso poika! Ronja kovasti juoks Aatun ja Nemin kanssa. Roposta on tullu tosi pirteä. Se leikkii muksujen kanssa ja muutenkin on välillä riehakas :)

Eilen puolestaan käytiin Ronjan ekan äitienpäivän kunniaks mätsäreissä :) Ronja oli hieno ja kulki paremmin mitä ikään aikaisemmin :) Kehässä saatiin punainen nauha! Eka punainen Ronjalle! Aikaisemmin aina saatu sininen. Pöydällä vähän jännitti ja oli selkä pyöreänä, mutta hampaat anto kyllä kattoa :)
Punaisten jatkokehässä pyörittiin ja hyörittiin ja Ronja seiso pienellä avustuksella tosi hyvin. Aina aiemmin pylly väkisin painunu maahan. Meitä oli 5 vielä jäljellä, kun piti vielä tehä rinki ja seisottaa. Me lähdettiin kehästä viidentenä. Mutta eipä näin hyvää tulosta Ronjalla vielä ole :) 
Illasta vielä Topin kanssa, noin kyllä uni maitto :) 

Ollaan oltu Milkan, Samin ja koirien kans nyt muutama yö mökillä. Ronja on paristi ollu meiän kanssa kalalla. Pelastusliivit tietty päällä! On riekkunu pihalla muksujen kans, ottanu terassilla arskaa ja nauttinu hengailusta. 

Ilo kattoa, kun "vanhus" on pirteänä :)

Tietty Elviira ja Lyylikin (ja Vilma narussa) on kirmaillu pihalla. 


Huomenna Ronja pääsee verijäljelle Siirin kanssa. Meillä on täällä kerhon harkat. Tänään on käyty vetämässä jälet ja huomena nenähommiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti