21. toukokuuta 2013

Huippu mätsärit!

Käytiin eilen Muuramessa mätsäreissä. 

Extempore lähtö. Muistelin, että Muuramessa on mätsärit ja kävin netissä kattomassa millon. Jaahas, tänä iltana ja sit mentiin :)

Osallistujina Ronja, Elviira, Vilma ja Lyyli. Ite esitin omani ja eräs kaveri Heli esitti Milkan koirat. 

Ensin alko pienten kehä. Ronja ja Vilma oli eka pari toisiaan vastaan. Ronja sininen ja Vilma punainen. Jatkokehissä Ronja oli SIN3 ja Vilma PUN2! Ronjan elämän eka ruusuke ja noin hyvä sijotus :) Vilma oli ekaa kertaa mätsäreissä ja huippu hyvin meni siis!! Vilma esiinty nätisti ja Ronja ok. Vähän se oli vetelä, kun hajujen perässä meni nenä maassa. 

Sit tuli pentujen kehä. Lyyli oli alussa ja Elviira lopussa (koska juoksut on vielä hieman päällä). Elviira sai osallistua juoksuista huolimatta. Kysyin ja oli ok. Eikä siellä kukaan uros näyttäny sekoavan!

Lyyli oli aika jännittyny. Juoksi kyllä ihan hyvin ja seisoi. Sai tässä kohtaa sinisen. Epsi oli itekseen sit kehän viimeisenä. Sai kehuja väristä ja punasen nauhan. 
Sinisten jatkokehässä Lyylillä meni vähän huonosti. Se pelkää juoksevia ja pieniä lapsia jonkun verran ja kehässä yhden naisen ~3v lapsi juoksi koirien mukana. Tästä Lyyli otti vähän nokkiinsa ja vilkuili hieman pelokkaana :( Lyylille ei jatkokehässä sijotusta ja takas meidän luokse tullessa vielä vilkuili taakseen, että ei kai se lapsi enää seuraa.

Epsi puolestaan punaisten kehässä petras ja parani loppua kohden. Koiria alko tipahtelemaan, kunnes tuomari ilmoittaa yleisölle "ja mäyräkoira jatkaa best in show kehään!" 

SIIS APUA TÄH??? MUN EPSI???

BIS-kehässä oli se kuus koiraa. Epsin lisäks yks pieni, muut oli vähän isompia. Pyörittiin ja seisottiin. Tuomareita oli kaksi ja ne juoksutti vielä ees taas ne koirat, joita ei ollu arvostelemassa erilliskehissä. 

Koiria alko tippumaan palkintoineen, kunnes jäljellä oli 3 koiraa. Me plus 2.. Tuomarit juoksutti vielä ympäri aplodien saattelemana! Epsi oli niin ylpeänä "kunniakierroksella" :) sit tippu taas yks eli jäljellä enää me ja spanieli. 

"JA TOISEKSI BIS KEHÄSSÄ TULEE MÄYRÄKOIRA ELVIIRA". Kääkapuapua!!! Jeeeee!!!!

Kukka kainaloon ja palkintosäkki toiseen ja metsän reunaan poseeraamaan :) Epsin litannia siis PUN1 BIS2!

Illalla saatte kuvia mätsäreistä ja palkinnoista  :)


4 kommenttia: