8. toukokuuta 2013

Äh! Mun tuuria!

Voi jehna.

Elviiraa näyttelyihin ilmottaes mietin, et kunpa ei juoksut pamahtais pahimmoillee. Ja niinhän siinä kävi... eilen 11pv ennen näyttelyä Epsi alotti ekat juoksunsa.

Nykyään se ei ole näyttelyissä kielto viedä juoksuista narttua. Ja jos ei saisi viiä, niin rahat pitäis saada takas. Juoksujen takia jos nyt pois jäätäis, niin ois jo toiset näyttelyt turhaan maksettu. Ronjan kutinan takia 2011 jouduttiin jäämään pois. Kun ei edes ell todistuksella saa osallistumismaksua takasin :(

Kattellaa nyt mitä nämä ekat juoksut muksulle tekee. Jos tulee suuria muutoksia tai muuta juoksuihin liittyvää, niin jäädään pois. Osallistuminen päätetään varmaan näyttelyäpäivänä.

2 kommenttia:

  1. Voi niitä rakastuvia uroskoiraparkoja. Minkäs sille mahtaa.. Taitavat olla juuri ne about herkullisimmat päivät siinä näyttelyiden tienoilla. No, jos menette näyttelyyn, niin onnea ja menestystä!! M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee pysytellä kopassa ja kehästä vähän kauempana, josko urosten päät pysyis kasassa. Ei varmaa olla ainoita juoksusia siellä :) Harmillista, mutta jos osallistua saa niin osallistun.

      Poista