5. maaliskuuta 2013

Mökillä ollaan :) Kuvia tulee jahka kotio taas malttaa mennä!

Muutama päivä sitten porukat ja Topi sekä Minni perheineen oli mökillä myös. Käytin vähän jäällä koirien kanssa. Oi, että miltä näytti kirkkaassa aurinkoisessa säässä 6 mäyräkoiraa kirmaamassa. Vilma-karkkarikin päästettiin irti, koska aateltiin sen pysyvän lähellä, ja niinhän se pysyi. Pennut juoksenteli Vilman perässä, Siiriä vähän omia polkujaan ja samoin Ronja. Ronja oli ainoa, joka oli takki päällä. Se jopa viihtykin jäällä juokseltemassa, ilman takkia ei vauhti maistunu.

Rantaan päin mentäessä Ronjalta hävis korvista kuulo ja se paahto menemään äkkiä mökin kuistille :) Vilma otettiin ennen rantaa takas valjaisiin, ettei karkaa pihasta poies. Topi ressukka rakastu Vilmaan totaalisesti. Se koko rantaan tulomatkan käveli Vilman vierellä ja anto pusuja. Topi oli ihan mennyttä poikaa. Vilma ei niinkään ollu otettu rakkaudenosoituksista.

Elviiran kanssa yritin luoksetuloja vähän harjotella. Se meni Vilman perässä niin korvattomana, että meinas hermot palaa! Kyllä se sitten alko luokse tulemaan. Vähän rapsutin ja heti sanoin vapaa. Ehkä se joskus vielä tottelee. Millään en haluais koiraa, jota täytyy mökillä pitää piuhassa jatkuvasti!

Mutta, näihin tunnelmiin! Jatketaan harjoituksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti