5. helmikuuta 2013

Voi Epsi, Epsi, Epsi...

Tänään vein koirat porukoille oottelemaan äitiä töistä. Tunnin verran olivat siellä keskenään (Topi hoidossa isomummolla eli siis mun mummolla).

Noh, sain puhelun kolmen tienoilla...
"Tuo sun pikkukoiras on tehny tuhojaan täällä"
GLUMPS... Per*#%$ Mitä ihmettä se on menny rikkomaan?!

"Mun tulppaanit on revitty olohuoneen pöyältä ja ne on silppuna sohvalla ja lattialla".
HUPS :D
"Nyt se taas juoksee tuolta tulppaani suussa!"

Ehhehee. ElppaEtevä oli noussu olohuoneen pöytää vasten, joka ei siis ole kovin korkea. Ja sieltä napsinu maljakosta tulppaaneja :) Onneks Äite nyt ei ihan huumoriton kaveri ole vaikka puhelun lopussa sanokin tyynesti et "joo, no nyt mä alan hakkaamaan tota koiraa". Eihän se tietenkään ketään piekse, siellä ne varmaan ottaa päikkäreitä sohvalla kuorossa kuorsaten.

On siellä mahtanu olla ilmeitä laidasta laitaan, kun tilkkutäkki juoksee ovelle tulppaani suussa vastaanottamaan töistä tullutta "mummoa" :) Mitenkä sellaiselle vois olla edes vihainen. Harvemmin sitä koiralta kukkia saa... Vaikkakin omia :P

Oon kattellukki Elpin kiinnostusta mun uusia vehkoja kohtaan ikkunalaudalla :) Mitähän kesä tuo tullessaan? Avuliaan puutarhurin?

Loppuun vielä pakko vastata Doriksen haasteessa oleviin kysymyksiin, kun ovat niin kivoja :) Haasteen, kun tein vastikään.


••••
Dodon ja äitin kysymykset seuraaville
1. Flexi vai nahkatalutin? Miksi?
- yleensä ottaen meillä on käytössä hurtan taluttimia. Ronjalla pinkki lifeguard ja Elpsillä rusehtava monitoimi. Jos mennään jossain muualla eikä kevyenliikenteen väylillä (mettätiet esim. ) niin käytössä flexi. Ronjaahan voi joissain paikoissa pitää irtikin.

2. Onko koiraasi koskaan luultu jonkun muun rotuiseksi (, kuin mikä se oikeasti on)?
- ei :D

3. Lemppari eläinkauppanne (perustelut!)?
- Jyväskylässä Lemmikkiasema. Hyvä valikoima, keräilykortit koiranruuille ja erikseen kaupan tuotteille, hyvä palvelu. (Elpan lisäys-sieltä saa rapsutuksia ja huomiota sekä kehuja!!!)

4. Kuvaile Elämäsi Koira (tai muu eläin) viidellä sanalla
- kiltti, nätti, luonteikas, vekkuli ja ystävällinen

5. Jos sinun pitäisi aloittaa koirasi kanssa nyt jokin uusi harrastus, niin mikä se olisi?
- toko olis kiinnostavaa

6. Onko sinulla jotain tavoitteita koirien tai yleensäkin koiramaailman suhteen (esim. jonkun kilpailun voitto, kasvattajaksi ryhtyminen tms.)?
- Elpsin kanssa jokusen näyttelyn kiertäminen. Ronjan kanssa ei enää suurempia. Saada se vain pysymään kunnossa ja terveenä :) Se kuitenkin koki kovia ja sinnikkäästi hoiti pentueen :)

7. Koiran ja omistajan sanotaan usein muistuttavan toisiaan. Mitkä on teidän "yhtäläisyyksiä"?
- Ronjan kanssa en oikein osaa sanoa muutakun laiskuuden :) Entinen koiramme Olka oli kyllä yhtä temperamenttinen, kun minä. Osas olla pitkävihainen ja loukkaantua verisesti, jos sitä kantilta otti. Elpsi nyt sen verran hömelö ettei vielä oo yhteisiä piirteitä löytyny :)

8. Miten oma elämäsi on muuttunut koiran myötä? Mitä olet saanut/menettänyt?
- Hmmm. Saanu kokemusta ja harmaita hiuksia. Menettäny rutkasti rahaa! Päivääkään en vaihtais ja viime vuosi pentuineen oli kyllä aika mieletön :)

9. Onko olemassa jokin koiramaailman villitys tai muotijuttu, jota et voi ymmärtää (esim. värjätyt turkit ja lakatut kynnet)?
- no juurikin nämä mainitut turkinvärjyy ja kynsien lakkaus. En myöskään ymmärrä mitään kalliita vaatteita/hepeniä, joilla ei oo merkitystä. Koiran vaatetus ok jos syynä on sää. Mutta jos huvikseen hankkii balettihameita yms. Niin on mielestäni turhaa.

10. Minkälainen koira on hyvä koira?
- kiltti, sopivan aktiivinen, hieman kuuliaisempi mitä Ronja. Ja olis kiva, kun Elppiäkin vois tulevaisuudessa pitää ulkona välillä irti.

11. Jos koirasi olisi jokin julkkis, niin kuka ja miksi?
- tietty joku seurapiirikaunotar :) Ronja olis varmaan Tyra Banks. Aina salamavalojen välkkeessä poseeraamassa.

2 kommenttia:

  1. Vehkathan saattavat olla myrkyllisiä, ainakin kirjovehka. Katsohan, ettei Elviira semmoista mene popsimaan. Tulpsuista ei liene haittaa:) Terveisiä M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Epsi on elossa tulppaanien jäljiltä :) en muista mitä kukkasia ne oikein on. Pitää laittaa elpsiltä piiloon ne :)

      Poista