16. helmikuuta 2013

Match show Kangasniemi :)

Mätsärit on nyt nähty ja koettu. Elviira käyttäytyi todella mallikkaasti! Ei räkyttäny, välillä vaan haukahteli. Vaikka koiria oli aika paljon, jotka räksytti.

Aamusella mentiin hakemaan Minjaa ja Unnaa. Koirat tutustu sisällä hetken, hyvin toimeentullen ja lähettiin ajelemaan.

Paikan päällä ihmisiä se tuijotteli ja haisteli. Mm. Palomiehiä... Se käveli rempseästi villapaita päällä palomiehen jalkoihin, nuuhkas, vilkas silmiin ja jatko matkaa :D Hieman huvitti. Vaikea selittää, pitäis nähdä tilanne livenä :)

Kakarakoiria oli yhteensä 13 kappaletta. Minusta hieman outoa, että ikä meni 1v saakka kakaroissa.

 

Kehään mentäessä se tepsutteli nätisti vieressä. Pöydällä anto nätisti kattoa suuhun yms. Meitä vastassa oli shipperke. Juokseminen sujui kivasti välillä hieman haukahtaen. Shipperke sai punaisen ja me sininen.

Sinisten jatko kehässä juoksu oli vielä hieman mallikkaampaa mitä ekassa kehässä. Sinisiä kakarakoirissa oli 6 kappaletta, joista viisi sai palkinnon. Eli yks käteltiin tyhjin käsin poies. Sen jälkeen chihuahua (joka meinasi syyä Elviiralta nenän... äkäpussi) sijottui viidenneks ja me saatiin nelospalkinto :) Pokaali, possunkorva ja pari luuta!

 

Paljon Elviira sai hyviä kokemuksia ja kehuja. Jo ilmottautuessa työntekijät ihasteli ja kehui Elviiraa ja sen väriä. Ja pöydälle laittaessa tuomari sanoi, että Elviira on niin ihana, upean värinen ja aivan mielettömän kiva! Saatiin myös kehuja juoksusta, että hyvin meni :) Ohikulkijat ihasteli ja eräs nainen tuli kehumaan myös. Hänellä on/on ollu karkkareita.

Ihan mahtavaa! Elviira oli Unnan kans heti "samaa laumaa" ja pussaili myös semmosta hassun näköstä koiraa. Yritän just jostain selvittää, että mikä se rotu oikein on. Luppakorvat, kaulan alla paljon nahkaa (vihikoira tyyppinen) ja semmonen persikan päistärikkö persikan värisillä läiskillä :D

Illansuussa käytiin vielä Minnin, vauvan ja koirien kanssa mummolla "palkintokahvilla" :D On se onni, ettei aina ole 4 mäyräkoiraa yhtaikaa lenkitettävänä ;)

 

6 kommenttia: