30. tammikuuta 2013

Onnistunut päivä :)

Voi, että. Oon kyllä niiiiin ylpeä nuista mäyriäisistä <3 Tämä päivä ollu todella onnistunu.

Päivällä mentiin mun siskolle. Koirat viiletti niin söpösti ulkona. Varsinkin Elppi meni aivan päättömänä! Noh, lähellä haukkui naapurin koirat ja tiellä käveli nainen kahden koiran kanssa. Koirat meni kiltisti sisälle pyydettäessä. Ja ulkona Elppa ei menny tielle vaikka mieli olis tehny. Käskystä kääntyi takas pihaan :)

Kiltisti ne oli myös keskenään sen muutaman tunnin, kun käytiin ostelee kasveja ja muuta yleishyödyllistä. No, okei... Elpalla oli yks kakkakepponen päässy lattialle. Ja taas koirat meni vähäks aikaa ulos sinkoileen.

Lähdettiin kotiin ja Elppa meni vauvan kantokoppaan nukkumaan :D Matka sujui siis turvallisesti ;)

Kotona en ehtiny olla kauaa, kun olin menossa salille ryhmäliikunta tunnille. Koirat jäi kaihoisasti kotio.

Salilta tullessa laitoin naapurille viestiä, että onko koirat ollu häiriöksi. Ei kuulemma ollu. Olivat siis 3.5h kahestaan kotona. Ne ei juurikaan oo keskenään pitkiä aikoja ollu. Hepat kävin iltaruokkimassa ja kotio kohti.

Kauhunsekaisin tuntein avasin oven. Onko Elppa syöny kämpän sileäks?! Ja mitä onkaa vastassa...? No tietty kaksi iloista pikkukoiraa :) Ensimmäisenä koitin oven takaa kenkätelineen päältä. Oli vaatteet aika lyttysen näkösiä. Ja siinähän ne pienet oli ollu, kun kanat orrella konsanaan :) <3 Kaks lämpöstä kohtaa oli :) Yhtäkään lirua tai kakkakepposta ollu sisällä. Hyvä Epsi!

Illalla vielä harjoteltiin paikallaan oloa ja luoksetuloa. Kertaakaan ei vielä Elpan kans ole tullu harjoteltua eikä se ottanu yhtään varaslähtöä!

Oivoivoi. On ne vaan tänään ollu söpösiä <3

Alla myös kuva Topista ja jänöstä :)
Muista koirista sen verran, että Aatulla menee ruoka taas vaihtoon. RC alkanu likaamaan korvia. Vaikka tovin oli jo hyvänä. Kulmurit ei meinannu siltä lähteä millään ja aika olikin jo varattuna poistoon. Mutta likellä lääkäriaikaa hampaat onneks irtoskin itekseen :)

Elppa ja Topi syö nyt Golden Eaglea. Korvat ja pyllyt pysyny kunnossa. Ja Lyyli syö JahtiVahtia hyvin tuloksin :)

Ronjalla on juoksut toivottavasti jo kohta ohi. Missään vaiheessa se ei oo ollu kovin tyrkky. Ehkei se halua enempää lapsia ;)

Näyttelykuume nousee!!! Tohtiiko sitä Elpan maaliskuussa ilmottaa Jämsään. Toukokuussa ois sit näyttelyt. Onneks aika miettiä vielä, mutta haluan et kaikki näkee miten hieno koira mulla on :) Jotenkin Elppa vaikuttas hieman potentiaalisemmalta kävelyn suhteen mitä Ronja. Käytökseltään kummallakaan ei oo sanottavaa. Hampaat saa kattella ja saa sörkkiä. Ei tartte pelätä, että purisvat. Elppa on mieleltään vähän iloisempi. Kaikki on sen mielestä niin ihanaa :) Nyt koirat kainaloon ja unille :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on menny hienosti :) Ihania kuvia Elviirasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä yltiöpositiivinen päivä on tervetullut :)

      Poista