30. tammikuuta 2013

Ei niin onnistunu päivä :D

Oivoivoi. Aamulla vein tytöt hoitoon Minnille (mun sisko siis, ellei joku tiedä). Siellähän vastassa oli Siiri. Alkuunsa Elppi teki kakkakepposen keittiön matolle.

Lähin ite leipomolle, kun hetken päästä tulee Minniltä viesti. Ronja on makoillu sohvan selkänojalla ja kattellu ikkunasta. Ei ollu kissa ketteränä vaan oli tipahtanu siitä sohvan taakse. Harmi vaan, että sohvan takana oli nojallaan taulu, joten Ronja kopsahti taulun ja patterin väliin. Siellä se oli jumissa ja Minni sen poies nosti. Ei onneks käyny huonosti.

Myöhemmin Epsi ja Siiri oli käyny ulkoilemassa. Meni siellä peräkanaa ja Siiri pysähtyki gagalle. Anssi oli niitä kaitsemassa ja veti Epsin alta pois, kun ei se tajunnu mitä saattaa päälaelle tipahtaa! :D

Leipomolla itte rikoin vahingossa lasisen tarjoilumaljan, jonka seurauksena sain 4 sirkumaa käteen.

Leipomolta menin hakemaan tyttöjä. Epsi oli reippaana tyttönä käyny pissalla vauvan leikkialustalla!

Kotona Epsi ei ole pariin kuukauteen tehny sisälle mitään. Mutta muualla se kyllä tekee. Plaah... Toissayönä heräsin vikinään. Yritin kattella takapihan ovelle, että pyrkiikö Epsi pihalle. Mut ei, se makas sohvalla tyynyllä, jossa piippaili. Mä nousin sängystä ylös niin se kipitti takaovelle ja kävi tarpeilla. Mitä sitä suotta oven eessä ootteleen, et saa mut hereille 8)

Nyt se on, kun riivattu. Tulee viereen kirputtaan mua kädestä ja raapii kättä. En vaan ihan tajua mitä sillä on mielessä. Josko vähän ruokaa sille nassuun ja ulos heittelee lumipalloja :)

Alla kuva, jonka Minni lähetti mulle. Ronja oli ottanu turvallisemman tiirailuasennon ettei vaan pääse tippuu!

7 kommenttia:

 1. Niin ne hyvät ja huonot hetket vuorottelee. Luin myös edellisen postauksen ja hymyilytti se ylpeys jolla koirista kerroit. Mutta siis niin sen pitääkin olla!

  Ronja reppana on ollut tukalassa tilanteessa kun tuolla tavalla tippui.

  Luulen että olet oikeassa - ainakin silloin kun Nelli härnäsi minua niin sitä piti aktivoida jotta se rauhottui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tekstistä välitty tunnetila. Olin todellakin ylpeä tytöistä :)

   Saahan niitä huonojakin hetkiä tulla, jos tulee myös noin onnistuneitakin :) Onneks Ronja ei oo panikoituvaa sorttia. Se tietää, että ihminen auttaa!

   Epsi on aikamoinen duracell, joka ilta... :D

   Poista
 2. Hyvä, ettei käynyt kuinkaan sohvalta tippuessa. Juu tosissaan joskus tuntuu, että sekä hyvät, että huonot asiat tulevat sellaisissa ryppäissä. Sille vain ei mahda mitään. Terveisiä tytsyille (kait äitimäyräkoiraakin voi nimittää tytsyksi:)?) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on äitikoira kunnossa. Pikku kopsahdus, josko pistäis muistiin ettei kellottele pitkin pituuttaan selkänojalla! Tytsyt lähettää terkut takas! Tottakai Ronjaakin saa tytsytellä, sehän vaan nuortuu päivä päivältä ;)

   Poista
 3. Voi ei, teillä on vastustanut! :) Toivottavasti kätesi paranee pian...ja Ronja muistaa, että korkealta saattaa tippua ;)

  Meillä Aslan rakastaa kirputtaa ihmisen päänahkaa...Alphonse taas ei uskalla, kun pelkää, että hampaat osuvat pahasti, mutta nuolee sen sijaan hiuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä näin :D Mut ei me nokkiimme oteta :) Ronja muistaa ehkä hetken aikaa, että selkänojalta saattaa rojahtaa helposti, varsinkin jos nukahtaa kesken tiirailun :)

   Ronja ei oo ikään kirputtanu ihmisiä, mut Elppi menee niin hurmokseen sitä rapsuttaessa, että kirppukone käynnistyy välittömästi lähimpään kohteeseen! Aslan on hassu :D

   Poista
 4. Sulle olisi haaste meidän blogissa! (:

  VastaaPoista