27. tammikuuta 2013

Elpin temppukoulu...

Elviiran kanssahan ollaan opeteltu nyt istu, maahan, tassu, seiso ja se, että asettaa tassun nyrkin päälle katsoo silmiin, jotta nyrkki aukeaa.

Oon yrittäny myös sen kanssa laittaa namin nekun päälle tai silmien väliin. Mutta ei oo ollu kovinkaan onnistuneita harjotuksia. Nokka painuu saman tien alas ja herkun kimppuun.

Noh, pidettiin äsken pieni harkkahetki taas (Ronja tietty vieressä tehden samat iisit asiat, joissa Epsi joutuu käyttämään aivojaan, paitti seiso...Ronjahan ei seiso!). Maahan-ok, Seiso-ok, anna tassu-ok. Noh, eka nami lattialle "ei saa ottaa". Epsi tuijotti nappulaa ja sen jälkeen mua. Sai luvan. Pari kertaa tämä ja sit nappula nessun päälle. Ja kuinka ollakkaan sehän pysyi siinä :) Kolme kertaa onnistuneesti! JEEE!!! Mun koiralla on hermot ja aivot!! :)

Elppi on kyllä niin mainio otus :) En voi oikein sanoin ees kuvailla sitä millanen se on ja kuinka paljon siitä tykkään. Se on vaan jotenkin niin hauska tyyppi <3

Ai niin, tänään Topi ja Epsi pääs tutustumaan jänikseen. Setä toi mettäreissulta jänön, jota oli pienen matkan vetäny meiän pihassa. Kyllä nokat kävi ja Topilla heilu häntä vimmatusti :)

Vähäx oon ihana <3
Siirillä on tilava punkka.

3 kommenttia:

  1. On hermot ja aivot ja kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä :) Hienoa Elviira!

    VastaaPoista
  2. Ehkä Elviirasta tulee vielä kunnon koirakansalainen :)

    VastaaPoista
  3. Ei mäykyistä oikein ole "kunnon koirakansalaisiksi". Ne keksivät aina jotain hassua. Toisaalta, ehkä juuri siksi ne ovat niin vastustamattoman ihania koiria:) M-L ja Ossi.

    VastaaPoista