5. lokakuuta 2012

Hei Hei Juti...

Sinne lähti Juti kohti suurta maailmaa, Vantaalle.

Juti oli kolmas lapsonen. Syntyi klo 13.12 pienen ponnistelun ja odottelun jälkeen. Juti syntyi pylly edellä ja kalvot oli menny jo rikki. Syntymäpaino 244g, kuten Lyylilläkin. Paino oli 7 viikkoisena 2340g. Juti oli kehityksessään normaali ja oppi ensimmäisenä menemään paperille pissille. Viimeisten joukossa tosin nenä mustui ja niissä oli pienet "läpikuultavat" pisteet vielä. Kropaltaan Juti on vähä hassu. Tuntu, kun ois kasvattanu yhtä kohtaa kerrallaan. Eka jalkoja, sitten päätä ja viimeisenä pituutta. Jutilla on aivan valtavat korvat, luppasilmät ja komea pää.

Tulevaisuudessa toki pääsee Jutia näkemään, kun tulevat aina Jyväskylään viikonloppuisin ja lomilla välillä.  Ja tietysti kuvien välityksellä näkee kasvamista. Onneks tilanne on se, että kaikki pennut meni tutuille. Ikävä on kova vaikka Juti 20 minuuttia sitten lähti. En ehkä kestäis tuntemattomille pentuja myydä. Tämähän on aika rankkaa.

Juti oli aika isohko luinen, ei mikään solakka poju, muttei Topinkaan kaltainen pallo. Vauhtia oli Topia enemmän, mutta rakettiLyyliä vähemmän. Juti oli loppua kohden vähän mamis ja itkupilli. Imuri alko pelottamaan ja selällään olo ei enää ollukkaan mukavaa. Vaikka melkein päivittäis 7 viikon ajan imuri on huutanu ja kynnetkin huollettu selälleen. Ennen uuteen kotiin lähtöä kuitenkin vielä leikkasin kynnet hieman uniselta Jutilta ja se onnistui kyllä.

Jutilla on pienen pieni valkoinen läntti rinnassa, joka saattaa hävitä ajan myötä. Ja toinen kives uupuu, joka saattaa ilmaantua iän myötä. Haaveissa olis käyttää se näyttelyssä, mutta saas nähdä tuleeko se pallero sieltä :) Juti myös vähän tummentui harmaista kohista, toisin kun Elviira.

Mutta oli puutteita tai ei, niin Jutista tulee täysivaltainen ja rakastettu perheenjäsen sellaisena, mitä on :)

Juti elikkäs MARLON, onnea loppuelämään :)


Koska Elppi ja Topi on tällä paikkakunnalla, teen niistä postaukset myöhemmin :)3 kommenttia:

 1. Onpa Jutilla vakava ilme. Se on hyvä, että tietää millaiseen kotiin oma pentu joutuu. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä oiva tilanne tosiaan :) Kaikkia näkee ja kolmesta melkein päivittäin niin näkee kuinka ne kasvaa ja millasia otuksia niistä tulee :)

   Juti osas koiranpentuilmeen jo pienenä :)

   Poista
 2. Juti olisi voinut myös muuttaa meille.. ;)

  VastaaPoista