4. kesäkuuta 2012

Progesteronitestissä...

Tänään suunnattiin Ronjan kanssa 12.30 eläinlääkäriasema Pet-Amiin. Edessä oli verinäyte progetestiä varten. Aamulla soitin ja parin tunnin päähän sain ajan. Alussa ootellessa punnasin ja Ronja on edellee pieni sirppana, 6.45kg :)


Odottelua...

Ronja oli oikein reipas tyttö. Yritti tosin kivuta lekurinpöyältä mun syliin. Hoitaja tuli pitämään tassua ja mä pidin koiraa. Vähän tais neulan laitto pistää, mutta aika vähä Ronja kuitenki säpsähti. Verta otettii yhteen putkiloon 2/3. Vähän neulanreiästä valu varpaanväliä pitkin verta, mutta tyrehty nopiaa eikä tarttenu tuppulaa tassuun. Eikä mua etes heikottanu veren näkeminen, ihme!
Aika kallishan moinen testi on, mutta mitäpä sitä ei pentujen eteen tekis ;) Ja valitettavasti torstaina uuestaan! Huomenna soittelen Pet-Amiin tuloksia tiedustellen. 


Maksua ootellessa piti putsata verinen käpälä.


6 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa tänne pistäydyin ja voi hurja mitä teillä onkaan meneillään! Olemme hengessä mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämmöstä on mamma suunitellu Ronjan päänmenoks ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) toivotaan et kaikki tää tuottais ny tulosta :)

   Poista
  2. Tsemppiä teille!

   Mä oon vähän kateelline kun meidänkin oli tarkoitus Brecille ne pennut teettää mutta sen purentavian takia saikin heittää ne suunnitelmat heti kaivoon.

   Ootteko te ollu paljon kasvattajan kanssa tekemisissä ja ootteko saanut apua tähän projektiin?

   Poista
 3. Aika paljon varsinki alussa kyselin kasvattajalta neuvoja mm. Mitä paperihommia pitää tehä yms. Samoin uroksen kasvattaja pyys pitää ajantasalla asian suhteen. Ronjan kasvattaja kyllä on tukena ja neuvonantajana aina vaa ku tarttee :)

  VastaaPoista