11. kesäkuuta 2012

Joensuussa...

Eilen siis saavuttiin Joensuuhun Kaapon luokse. Kaapo alkuhuumassa oli vähän villinä, mutta Ronja ei ihan täysillä antamaisillaan vaikka hanuria tarjoiliki Kaapon eteen.

Tänään oli paikallisella eläinlääkärillä (eläintohtori kivuton) progetesti. Aika hintava Jyväskylään verrattuna! Ja piti ite vielä paketti viiä ja maksaa 17€ pikalähetyksestä. Ei iha menny eläinlääkärin ja matkahuollon työntekijän puheet yksiin.

Myöhemmin soitettuani tulos oli 4.2 ja sanovat siellä, että kahen päivän sisään on tärppipäivät, muttei vielä.

Ronja ja Kaapo nukku pitkin päivää ja välillä Ronja tyrkytti ittiään Kaapolle. Kaapo vaan ei oikei innostunu.

Kunnes... Äsken sai Ronja ekat idut itämään ;) Kiinni olivat 15-20 minsaa.

Ehkäpä ens yön sais nukkua rauhassa. Viime yö oli aika hulinaa. Ronja halus nukkua, mutta Kaapo ettiskeli Ronjaa vähän väliä. Aamulla 5.00 kävin koirien kans takapihalla, ku ei niitä vaa nukuttanu :)

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä kiva lukea edistymistä. Seuraillu melkein alusta asti tätä lapsikatraan suunnitelua. Tosin alakaa se pentukuume tykyttämään liikaakin :D Ihana pari ja toivotaan,että pentusia tulee!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että seuraillaan :) nythän tuleeki pieni tauko asian tiimoilta jahka kotio päästään ja odotellaan ultraan menoa. Toivotaan todellaki, jotta tärppäs, et saahaa unelmat toteutettua! Onneks koirat oottaa vaa pari kuukautta niin voi sit saastuttaa söpöillä pentukuvilla ihmisten mieliä :)

    Tosin ei parane vielä hehkuttaa mut piellää peukkuja :)

    Kaapo ja Ronja on kyllä suloisia, tuolla ne nytki vierekkäin nukkuu :)

    VastaaPoista