21. marraskuuta 2011

Juokse Ronja, JUOKSE!!!!

Jepjep. Reipas ulkoiluhetki Vilma-mäykyn ja borderterrieri Pipsan kans. Kaukaloon heittelee palloo ja juoksemaan. Ideana suorastaan loistava! Mutta mitä tekee Ronja. Juoksee muutaman kerran perässä haukkuen toisten korviin varmaa käskyä "ette juokse" ja loput ajasta hiimoili ja tsembaili iteksiään pitkin kaukaloo :D

Noh, olipa hyvä hetki treenata seuraamista. Eli koira sivulle, seuraa käsky, kesken kävelyn paikka (joka piti kaks kertaa sanoa ja jälkimmäisellä karjasta), hetken matkaa eteenpäin ja koira kutsuen luokse. Katsekontakti oli kerranki Ronjalla kohillaa! Se ku on tässä meiä yhteistyössä ollu aina ongelma, sen silmät ei vaa eksy ylös päi.

Kutinasta sen verra, että se on loppunu aikalailla kokonaan. 2 päivää vielä kortisonia jälellä. Netistä onnekseni luin, et kortisoni janottaa koiraa vietävästi. Yks ilta ihmettelin nimittäi keittiössä, ku Ronja kolkuttelee kuppeja. Huomasin veden loppuneen. Hilpasin vessaan hakemaan lisää, Ronja perässä seuraten. Tiukka katsekontakti vessasta keittiöön ja kupin ku laitto alas ni se hörppäs sen tyhjäks! Siinä vaiheessa äkkiä googlettamaan kortisoni koiralla ja sivuvaikutukset, josta kävi siis ilmi veden juonti. Eipä laiteta kuppia enää täyteen ettei hörpi ihtiään ähkyyn vedestä!

ps. Mitä pidätte uuesta ulkoasusta?

5 kommenttia:

 1. Tyylikäs ulkoasu ja samalla kuitenkin veikee.

  VastaaPoista
 2. Ulkoasu on hieeeno, täällä tykätään! :) Haha, Doriksellakin on tapana komentaa/käskyttää muita koiria haukkumalla! Varsinkin sellaiset leikit, jotka vaativat nopeutta, harmittavat pikkuneitiä - se kun on töppöjaloillaan armottoman hidas :P

  VastaaPoista
 3. Kiitti!! :)

  Ronja on kans armottoman hias! Siks se Siiri-serkunki eteen aina juoksee ja kiilaa nii et Siiri lentää nurin :D Miten nii huono häviäjä?

  Itsesuojeluvaisto vois kyl herää siin vaihees ku juoksee bernhardLennin alle :P

  VastaaPoista