10. elokuuta 2011

kaappikoira...

Viime viikko oltiin ma-su mökillä. Sama remmi eli Milka ja Sami koirineen :) Viikonloppuna oli myös Siiri-serkku perheineen.

Mökillä oli taas vilskettä ja vipinää. Viikonloppuna käytii koirien, Minnin, Samin, Milkan ja Äiteen kans luontopolulla. Maurit oli irrallaa, Lennikin hetken. Siiri vaan nii kovin pelekää jätti Lenniä :/ Maurit viipotti kolmistaan hirviää vauhtia! Ronjaki oli oikei intopinkeenä ja loikki pupuloikkia muijen peräs :)

Ronjasta on tullu itsenäinen nuori nainen (:D). Keittiössä on alatasossa 3 avohyllyä. Ylimmällä on purutikkuja. Ronja saa välil päähänpiston käyä hakeen niitä. Hieman kolinaa, tikku pois pussista ja juosten olkkariin mutustaan tikkua. Tai kuten tällä hetkellä tikku on koskemattomana maassa. Huvikseen kävi yhen nappaamassa ohimmennen ;)

Ja äsken tulin kotio... Yleensä Ronja oottelee oven takana häntä julmetusti vispaten! Ei tällä kertaa. Sisälle, ku astuin nii alko kuulua epämääräsiä ääniä ja Ronja kömpii ulos.... PEILIKAAPISTA! :D Mulla on eteisessä liukuovellinen peilikaappi. Ronja kömpi oikialta puolelta, jossa on pyykkikopassa jotain tavaroita ja pari tyynyä ja vaatteita. Siinä päällä se oli pötkötelly, ku paikka oli vielä iha lämpöne :) Kuinka suloista :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3


2 kommenttia:

  1. Kuva on niin mäyräkoiramaisen ihana :) Miten niillä onkin niin kaunis tuo profiili, noilla maastonakeilla? :) Mahdankohan olla vähän puolueellinen, kun mäykyt vaan mielestäni ovat kauneimpia koiria...ei sillä että muissakaan mitään vikaa olisi, mutta ne mäykyt, ne mäykyt ;)

    VastaaPoista
  2. Ei tässä puolueellisuudesta oo kyse, mäyräkoiran profiili vaan on niin äärettömän kaunis ;) Päivästä toiseen huomaa kuinka kehun Ronjan kauneutta ja töllistelen kuinka se onkaan ihana ja suloinen.

    VastaaPoista