30. heinäkuuta 2011

nahkamakkara!

Kun Ronja oli pieni, oli tietysti nahkaaki aivan valtavasti. "lippis" oli silmillä, jalkanahkat makkaroilla ja vatsanseudultaki löyty muutama nahkainen uimarengas.

Hetki hetkeltä kasvua seuratessa nahkaa vaan oli ja oli. Lopputuloksena Ronjalla on kahen koiran nahka ympärillä. Ehkä sisus jäi vajaaks, ja nahka oli valmiina 13kg koiralle ja Ronja on vaan 6.5kg :P

Ronjalta oikiasti löytyy niiiiiiiiin paljon ylimäärästä nahkaa, että siitä saa venytettyä kantokahvan (tosin en tietenkää sitä kanniskele ku kaupan mäyräkoiraa... tai no, en käytä kaupan mäyräkoiratuotteitakaa). Äsken tässä siskon luona kuvia katellessa löysin muutaman Ronjan juoksukuvan, jossa se nahka on kurtulla.

Maatessa, Ronjalla on aina unikaveri seläntakana. Oma rakas nahka.

Tuntuu tosi hassulta silittää ja rapsutella lk mäyräkoiria, kun ne on jotenkin noh... timmejä. Ja omaa koiraa rapsuttaessa nahka vaa hyllyy puolelta toiselle.

Tämän päivän mietityksen aiheeni siis on... Onko teiän mäyriäisillä minkä verran nahkaa. Sopivasti ja vai liikaa? Onko muita ylijäämänahkaisia, ku Ronja!

Alla pari kuvaa, pitää joku päivä ottaa parempia "venytys" kuvia, joissa moinen näkyy paremmin.



Selkämakkara


4 kommenttia:

  1. Tuttu juttu täälläkin! Pipsakin nukkuu nahkamakkaransa vieressä ;) Täytyy yrittää ottaa kuva siitä joskus :D

    VastaaPoista
  2. Meillä koiralla on myös paaaljon ylimääräistän nahkaa :D Sitä ei niinkään huomaa sen touhutessa, mutta kun ottaa ihosta kiinni niin se vaan venyy ja venyy joka suuntaan :P

    VastaaPoista
  3. Meillä ei enää ole tuota ylimääränahkaa juuri ollenkaan nyt kun lihakset ovat kasvaneet, mutta pentunahan Alfiella oli sellainen kiva, arviolta n. 10 numeroa liian iso, nahka ympärillään ;)

    VastaaPoista
  4. Ronjalla tosiaan on ison koiran nahka, sisältö vaan jäi pieneksi :) Mutta onneks en oo asian kanssa yksin :D Meinasin jo huolestua :)

    VastaaPoista