29. elokuuta 2011

Kesänpölyt pesty turkista, tervetuloa syksy!

Kesän pölyt on nyt pesty Ronjanki turkista. Kai se on vihoviimoin uskottava, että syksy se vaan tulee vaikka väkisin.

Ronja on kovin kiltti pesutilanteessa.Se vaan kököttää paikallaa kunnes saa luvan tulla luokse ja kääriytyä pyyhkeeseen. Pesuaineena meillä on Tigin Pet Head. Pinkkipullo. Haiseville koirille. Vaikkei Ronja juurikaa ole haiseva koira, nii pullo on iha meiän värinen ;) Pesun  jälkee tietysti on paleleva raukka kapaloitava ja vietävä maton päälle kuivatukseen. Siitä jos jostain tulee virtapiikkejä :)

 Talvea ootellaa jo kauhuissaan. Kylmä tekee nyt jo tuloaan ja Ronjalle kelepaa ennemmi lämpöinen peiton alus, kun märkä ja kylmä lenkkikeli. Ruokailun suhteen pitää alkaa oleen hieman tarkempi ettei koiruus turpoa taas talven aikana. Talven varalta meillä on pari toppatakkia (toinen tosin käytävä pienennyttää) sekä villapaita, joka lämmittää mahanalusta. Töppösetki löytyy, muttei ne kuulu ihan suosikkilistalle ;)

Tässä kuvat ->

Masta. Viime talvena. Takki tuon jäläkee pienennetty. 
Töppösetki jalassa :)

Weatherbeeta Landa


Kevätpörriäinen. Kaveri testas koiransa paitaa Ronjalle :D Siinä oli tuntosarvet ja siivetki :)

Raikasta Syksyn alkua!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo kevätpörriäinen-kuva! <3 :D:D voi eii.. Naureskelen täällä itsekseni :D Täälläkin pelolla odotellaan lähestyvää talvea.. Vielä ei monia tuollaisia vaatteita ole (johtuen siitä, että Doris tuli meille huhtikuussa), mutta kaipa niitä on ruvettava hamstraamaan :P

  VastaaPoista
 2. Onneks Ronjalla itellään on vaan hyödyllisiä vaatteita eikä mitää huvipukuja :D Mutta olihan se kieltämättä aika söpö huppu pääsä :)

  Tommonen toppatakki on mainio, Ronja ainaki sen hyväksyny ja nohevan näkösenä tepsuttaa se päällä aina :)

  VastaaPoista
 3. Oi että tuota kevätpörriäs kuvaa,, tuo piiitkän pitkä kuono on jotain niin ihanaa :D Ja ilmekin vielä niin huvittava.

  Onko tuo shampoo muuten ollut hintansa arvosta? Eikös nuo oo aika hintavia? Tekis itekin mieli ostaa koirille joku tommonen kun pullo on nii ihana :) Tällä hetkellä meillä on ihan apteekista ostettu aptuksen hellä pesu, 7€. Pesin just maanantaina molemmat koirat, huomasin että saa kyllä todella paljon huuhdella että lähtee turkista tuo meidä shampoo, olin jo Miloo alkamassa kuivaan ja huomasin että se vaahtookin vielä vaikka luulin että huuhdoin tarpeeksi.. Meillä Milo on vähän nyreenä aina kun pestään ja vessan ovi on oltava kiinni ettei se karkaa mihkään, sama Brecin kanssa. Kuitenkin molemmat pysyy suht hyvin paikallaan eikä sinänsä tarvii tapella että saa pestyä :)

  VastaaPoista
 4. Kevätpörriäinen kiittää kehuista näin syksyn kynnyksellä :) Onkohan tuo Tigi n. 17€ tai 19€. Mutta iso purnukka eikä tarvia lotrata mielinmäärin. Eli meiän käytössä ainaki hintansa arvonen :) Ja tuoksuu tosi hyvältä. Kannatan kyllä. Ropolla on myös hexociliä mikä on törky kallista, koska jossai vaiheessa hilseili tosi paljon.

  Ronja ei onneks yritä luikkia karkuun pesutilanteesta, jurottaa vaan paikallaa ja oottaa riemastuttavaa kuivaushetkeä :)

  VastaaPoista