27. heinäkuuta 2011

pientä päivittelyä...

Mokkulan kans ollu hituse liikaa ongelmia (jotka nyt ehkä poistunu), nii vaihteeks päivittely jääny.

Muttamutta, to-ma Ronja oli porukoilla hoiossa Siiri-serkun kans. Olivat mökillä koiruuksien kanssa.

Tänää olin Minnin ja Anssin kans Anssin äiteen luona tekeen hälle kynsiä. Mukana oli myös Ronja ja Siiri. Voi että, kuinka ylypee voikaa koirastaan olla :D Ronja, joka on täysin sisäsiisti päätti sitte merkata lampaantaljan ja yhen hapsumaton. Yhestä huoneesta löyty kaks kertaa myös pökäleitä. Jotka tosin epäilen Siirin tekosiks. Mutta Ronja jäi kyllä rysän päältä kii ku kyykki hapsumaton päällä pissalla. ÖRMMMMMMMM! Mikä toope!!! Lelulaatikko oli myös täysin levitettynä aivan kuten kotonaki!

Mitään suurempia kuulumisia ei tällä erää ookkaa. Ronja uupuneena pötköttelee sängyssä, ku käytiin pyöräilee muutama kilometri. Matkalla näky pari kissaa ja ehin jo huokasta helpotuksesta ettei oo suurempi koira. Ois muuten ollu mun naama ruvella, ku pyörällä ois rypässy :)

Muutaman kuukauden ajan ihmetystä on tuottanu Ronjan rintakehä. Jos se esim. makaa normaalisti lattialla ja kääntää päätään vaikka kutsuttaessa, niin sen rintakehässä paukahtaa joku. Sen myös tuntee jos koiruus istuu sylissä. Mistähä moinen mahtaa johtua? Ei se kipiä tunnu olevan, eikä noteeraa omaan paukkumiseesa millään tapaa. Mutta mua niin kovasti moinen paukkuminen ihmetyttää :/

Pistetääs alapuolelle muutama unikuva... ja pentukuumetta hellittämään Aku <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti