6. heinäkuuta 2015

Aurinkoista kesää!

Laitetaan joku päivä vähän tekstiäkin, mutta nyt näihin kuviin ja tunnelmiin! :)

Ronja

Aatu

'
Elviira

Elviira

Enni

Elsa

Ronja

Aatu

Nemi


Elviira

Aatu ja Topi


tytöt puolustaa reviiriä :DElviira ja Aatu

Elviira, Aatu ja Topi

Ronja äitee ja lapset Elviira, Aatu ja Topi :)


4 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar7. heinäkuuta 2015 klo 7.38

  Valloittavan ihanat kuvat ilmiselvästi onnellisista koiruuksista! Hienoja kesäpäiviä jatkoonkin teille.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Kyllä täällä mökillä on pari kuukautta nyt vierähtäny ja koirat nauttii olostaan! Lämpimät kelitkin saapu ainakin hetkeks, niin pääs Elviira uimaan ja vahvistamaan lihaksia sitä kautta.

  VastaaPoista
 3. Siellähän niitä on lentäviä nakkeja, uimamaistereita, reviirinpuolustajia ja linssiluteita ;)
  Kyllä on hienoa kun on mahdollisuus mökkeillä, ja noin monta koirakaveria on Ronjalla ja Elviiralla siellä mukana. Ovat varmaan kaikki hyvin sosiaalisia plikkoja ja poikia. Mukavaa mökkeilyä ja toivotaan että saadaan vielä nauttia auringostakin hieman (täällä on tänään satanut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy kaikennäköstä seikkailijaa :) Tytöt on mökillä koko aika irti, täällä uskaltaa pitää kun tietää ettei ne mihinkään lähde ja varsinkaan minkään eläimen perään... täällä kun ei oo näkyny ikinä esim. pupuja :) Ronjasta on tullu vanhemmiten ja pentujen jälkeen sen verran lepsu, että sekin tulee tosi hyvin nykyään toimeen muiden kanssa. Kovasti sillä lähti ajo päälle shelttien perään ja toki se välillä kävi urputtamassa, jos muut juos liian kovaa ;) Onneks tässä seurueessa ei ollu provosoituvia koiria, vaan ne vähät välitti Ronjan (ja Elviiran) lainvalvonnasta :)

   Kovasti se tänne keski-suomeen tänään ukkosta lupaili vaan eipä ainakaan täällä mökillä näkyny. Sadekuurotkin jäi aika vähäiseks. Sen sijaan ollaan nautittu tänään(kin) kauniista kesäsäästä :)

   Poista