6. kesäkuuta 2013

Mejä-koe ja Aatun treffaamista!

Tosiaan, viime viikonloppuna meillä oli Ronjan kanssa mejä-koe Toivakassa. Helle oli koko viikonlopun ja meiän onnena oli kesämökki. Meiän mökki oli n. 500m päässä "majapaikasta", joten kokeiden jälkeen saatiin koirat vietyä mökille rauhaan. Ei tarttenu koko päivää helteisessä autossa kökkiä! Siiri-serkkuhan oli siis myös osallistumassa :)

Lauantaina jälkien teko, joka meni hikisissä ja hyttysten piinaamissa tunnelmissa. Tehtyä tuli ja seuraavan aamun 5.45 herätystä oottamaan. Aamulla Ronja oli ihmeen pirteä siihen aikaan. Innoissaan mukaan lähössä! Siiri puolestaan yritti useaan otteseen painua parvelle nukkumaan ;)

6.30 majapaikalle ja sieltä jäljille. Ronja oli onneks eka jäljelle lähtijä, joten n. puoleen väliin jälkeä ei ollu helle vielä ennättäny. Mutta kyllä se aurinko paistaa alko pilvettömältä taivaalta ja Ronjaa läähätytti kovin.

Tässä tiedot pöytäkirjasta :)

Jäljestämishalukkuus 5/6
Jäljestämisvarmuus 7/12
Työskentelyn etenevyys 5/10
Lähdön, kulmauksen, makauksien, selvittämiskyky/tiedottaminen 14/14
Käyttäytyminen kaadolla 3/3
Yleisvaikutelma 4/5

Pisteet 38p
Palkinto AVO2

Ohjatusti ja rauhallisesti jäljelle. 1 osuus sopivalla vauhdilla käyttäen maavainua aivan jäljen päällä. 1 kulman makaus tutkitaan hyvin ja koiran mittaisella takalenkillä löytyy jatko 2 osuudelle. 2 osuus edetään aivan, kuten ensimmäinenkin. 2 kulmalla makuu kiinnostaa ja parin metrin takalenkillä 3 osuudelle. n. puolivälissä 3-osuudella poistuu määrätietoisesti riistan jäljille- hukka. Palautuksen jälkeen jälkitarkka työ jatkuu kaadolle, jota jää tutkimaan ja peittämään. Erittäin hieno ja sopiva vauhtinen suoritus ensikertalaiselta. Vain harmittava kiinnostuminen riistaan tänään haittasi keskittymistä.

Että semmonen reissu! :) Ronja oli mahtava, mutta peuran jäljet pikkasen sekotti päätä. Saatiin tästä tuloksesta pokaali sekä RC mäykkyruokaa :)

Eilen meillä oliki treffit Aatun ja Nemin kanssa. Alla Minnin otamia kuvia (ite olin töissä ja sieltä päästyä sato vettä, niin koirat ei ulkona enää ollu).

Ps. Epsi ilmotettu eilen Mikkeliin 6.7. näyttelyyn! :) Ja lauantaina ois mätsärit. Sinne Epsin kans mikäli kaameet patit selässä on kadonnu. Liekkö itikat tehny iskun.

Aatu ja Nemi

Aatu ja Topi

Topi

Siiri ja Aatu

Nemi

Siiri

Aatu

Aatu, takana Ropo :)

Aatu

AatuEpsiSiiriRopo

Nemi ja Topi

Topi rakastu Nemiin tulisesti <3

6 kommenttia:

 1. Onnea tuloksesta! Hienostihan se meni ensikertalaiselta. :) Oletteko paljonkin ehtineet treenata mejää Ronjan kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) noh, treenit ollu aika vähäsiä :/ toissa vuonna käytiin kerhon järjestämässä ja yhen kerran kotiharjotuksessa. Ja tänä vuonna käytiin kerran kerhon järjestämässä. Eli melko harvakseltaan. Viime vuonna ei kertaakaan harjoiteltu.

   Poista
 2. Oi, onnea tuloksesta! :)
  Mua kanssa kiinnostaisi, miten usein treenaatte? Meilläkin kun suunnitelmissa tota mejää (joskus) alkaa harrastamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tuossa ylempänä vastauksessa lukekin meiän treeneistä. Eli treenattu parissa vuodessa 3 kertaa :D Se on kyllä ihan kivaa, mutta todella rankkaa! Varsinkin tuo eka kerta ei ollu oikein mukava kokemuksena, hellettä +30 astetta ja rutosti hyttysiä!

   Onneks se on jo unohettu, niin varmaan tulee toistekki lähettyä :)

   Poista
 3. Mukavaa ja rentoa Jussia teille! :) Ja ohhoh, onpa Epsi kasvanut isoksi tytöksi! :) Mahtavasti on teillä mennyt harrastukset ja mikäs siinä, hienon typyn kanssa käydä pyörähtelemässä näytelmissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Kiva kuulla teistä! Epsi on iso tyttö jo. Ja niin kaunis, että sietäähän sitä käyttääkin näytillä :) väri saa kovasti kehuja ja ihmetystä aikaiseks :)

   Poista