24. kesäkuuta 2013

Muutamat mätsärikuulumiset...

Oivoivoi... Muka niin kiire ettei ehi päivittää ajoissa. Tässä on taas hurahtanu parit mätsärit.

Ekat oli keskisuomalaisen pihassa. Osallistuttiin Epsin kanssa pieniin koiriin, samoin kk Vilma.
 Topi, Vilma ja labbis Nemo osallistu mies-koira kisaan :D Olivatten ainoat osallistujat siinä luokassa.

Eka kuitenkin pienet koirat ja kappas, saatiin vastaan Vilma! :D Vimbe sain punaisen ja me sininen. Sinisten jatkokehässä me saatiin SIN1 ja jatko BIS-kehään. Bis-kehässä Epsi oli BIS4 :)
Palkinnot... jätti jahtivahtisäkki, 
kakkapusseja, luu, pokaali ja 
parit ruusukkeet :)


Mies-koira kehässä Topi oli tasanen tupsuttelija ja varmasti kaikkien yllätykseks voitti :D Äitelle, kun kerrottiin niin oli vastaus "täh, voittiko meiän Topi Vilmankin??" :D Topias sai ruusukkeen, ppkaalin ja mammalle jotain pesuaineita vietäväks :)

Hammasvirheellinen hymy :F


Topi ja palkinnot :)


Vilma

Viime viikolla olikin sit keskiviikkona viimeks mätsärit. Topille haettiin kokemusta. Hömelöisen ilmotin pieniin pentuihin. Topiasta pelotti varsinkin pöyällä ihan mahottomasti. Tuomari (ex-mäykky kasvattaja!) naureskelikin Topille. Se laskeutu ja nousi, kun hissi konsanaan. Liikuttamatta raajojaan :D Oltiin Minnin ja Minkan kanssa, niin näistä mätsäreistä ei onnistunutta kuvamateriaalia olekaan. Topi sai sinisen ja oli 4/4. Sai kuitenkin pokaalin ja ruusukkeen, sekä kokemusta :)

Epsi oli pienissä koirissa saaden punaisen ja jatkosta PUN3 :) Vielä ois parit mätsärit edessä ja kahen viikon päästä näyttelyt! JAIKS :S

Siivouspalvelu RopoEpsi palveluksessa!
Huomaako, että tytöt autto kermavaahtoastian putsauksessa?

kesäRopo :)

KESÄN JATKOJA!


6 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kun treenaat näyttelyihin noin innokkaasti Epsiä :) Veikkaan, että kannattaa =) Meillä taas oli yleinen häröily päällänsä, kun oli kesän ekat näytelmät. Piti vähän haukkua uroksia ja purnata häkissä (Aslan, lähinnä), eikä treenattu muuten yhtään, vaikka mietin, että olis kyllä ihan hyvä käydä mätsäreissä taas muistuttamassa Aslanille, että mitä se on sitten kun ollaan kisaamassa. Olis kannattanut, ihmisen pelihermo ei olisi ehkä joutunut venymään niin paljoa ;)

  VastaaPoista
 2. Epsi on tosi nöyrä ja kiltti, niin sen kanssa on tosi kiva käyä mätsäreissä harjottelemassa näyttelykoitoksia. Suunnitelmissa olis vielä 2-3 näyttelyä tulevan näyttelyn lisäks. Onhan se mahtava fiilis, kun oma kasvatti (ja maailman kaunein Epsi) pärjää. Ronjan tulokset on ne H:t ja Epsi sai jo EH:n :)

  Vaikka mun tytöistä ääntä lähtee välillä liiaks asti niin mätsäreissä/näyttelyissä ne on vallan suu supussa :)

  VastaaPoista
 3. Epsihän tienaa tuolla vauhdilla muonat itelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo! Onhan sitä ehkä 23kg jo kotiin kannettu :)

   Muumimukit saa kohta väistyä vitriinistään Epsin ruusukkeiden vallattua sen :)

   Poista
 4. Kiva, että Epsi pärjäsi mätsäreissä. Kyllä varmaan tulee glooriaa ja kiitosta ihan oikeissakin näytelmissä:) On se niin söötti tyttökoiramäykky:) M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se mukavaa on, kun pärjää :) ja kiva kuulla kommentteja Epsin väristä. On se nätti kyllä :) terkkuja!

   Poista