13. maaliskuuta 2012

Karvanlähtöä ja kesän odottelua...

Tältä näyttää ei nii otettu koira suihkun jälkeen. Karvanlähtö on valloillaan niin autoin vähän karvoja irtoomaan kunnon shampoo-rapsutuspesulla :) Hedelmäfantasian tuoksuisen, siposileän koiran kanssa oli kiva käydä nukkumaan :)

Meillä istutaan yleensä näin, mites teillä?

Milkan, Samin ja koirien kans ollaan pari kertaa käyty hippaloimassa jäällä. Ronjan oon päästäny irti ja ihmeen hyvin kuulo ollu päällä! Kerran se meinas lähtee haukun saattelemana moikkaamaan joitain ihmisiä. Mutta tarpeeks, ku karjuin Ronjaa ja Paikkaa niin mäyrälapsi hippuloi takas luokse.

Kotipihassa ei kuulo niinkään toimi. Tänäänkin karjuin kuuppa punasena ja kurkku kipeenä koiraa TÄNNE! Mutta ei, se vaa hiipoilee. Sit, ku käsky meni korviin saakka juos koira ohitte ja kuistille. Menin tallin nurkalle manaten ja karjuin, että "TULE NY TÄNNE KUN MÄ KÄSKIN SUT TÄNNE TAI MÄ MYYN SUT SENKIN PIENI PAS*AKASA". Niin se ilosena pomppi kuistilta luokse, ootti luvan juosta takas ja ootteli ilosena kuistilla ovenavaajaa. HUOH! Miksei tuo lurkki voi uskoa ja kuunnella, kun kuitenkin osais. Mut ei, pitää käyä sedän dreevereitä härnäämässä tarhan ulkopuolella ja palloilemassa pitkin pitäjää.

Että semmosta, pitkään aikaan. Mulla on nyt mokkulan sijasta kunnon netti <3 jeejee, pääsee ehkä vähä usiammin bloggailee :)

2 kommenttia:

  1. Pitäähän näitä natiaisia käydä vähä härnäämässä, ku alottavat het iha hirmuisen huudon siellä tarhassa. :D
    Ropo on kummiski vaan että lälläspöö, mäpäs voinki juoksennella täällä pitkin pihoja, huutakaa te vaan siellä lukkojen takana! :D

    VastaaPoista
  2. Jep, se eilen oikei tahallee sit siellä mettässä hirmusella hingulla kaivo jotain ja välissä kävi varmaa näyttää kieltä naperoille :D Toiset intopiukeena vinkuu, et he haluu kans :) Luigi mikä Luigi :)

    VastaaPoista