28. maaliskuuta 2012

Itsesuojeluvaisto...?

Niinpä, omistaako mäyräkoira moista?

Eilen hoitelin hyvällä mielellä hevosia ja putsasin karsinoita. Ronja tuli moikkaamaan mua karsinan ovelle onnellisena kuten yleensä. Sanoin sille vaan ettei se voi tulla karsinaan ja laitoin ovee kiinni.

Hetken päästä kuulin haukuntaa, se kuulosti jotenki epätavalliselta ja kiire tuli hevosten tarhalle. Onneks pihattotyyppinen ratkasu eli karsinnasta suoraan tarhaan.

Sillä hetkellä sydän löi muutaman lyönnin liikaa. Ronja nenät vastakkain ponin kanssa. Ei muuten, mutta poni EI VOI SIETÄÄ koiria!!! Kiitos, noh-jonkun- poni ei ollu teurastanu koiraa siihen paikkaan!

Huusin tietysti Ronjan poies tarhasta. Reitti valinta oli "hieman" huono, jonka seurauksena mun sydämeni lopetti hetkellisesti taatusti lyömisen. Ronja juos suoraan hevoseni jalkoihin, jonka seurauksena hevonen lähti kävelemään. Etujalka-kops- koiran kylkeen, seurauksena kuperkeikka ja toinen -kops- takajalalla uudestaan koiran kylkeen ja jälleen kuperkeikka.

Ronja onneks keräs ittesä välittömästi mun raikuvan perk*leen säestämänä ja lähti hieman linkuttaen kuistille.

Juoksin äkkiä perään ja huusin sen luokse. Ja onnekseni sain todeta suurimmaksi vaurioks hevonpaskaisen turkin.

Tämän siitä saa, kun ei saa koulutettua siitä kuuliaista. Aina se on tarhasta poies ajettu, eikä se siellä liioin oo aikaansa viettäny. Sitä en tiedä mahtoko oppia nyt ettei sinne ole asiaa. Tästä lähin Ronja ulkoilee hihnassa mun porukoitten luona.

Jonkun aivopierun se sai rytäkässä varmaan. Koska koko eilisen oli leikkisä ja hellyyttävä. Nukkui koko yön vieressä aivan kyljessä kiinni <3

Mun elämälläni on siis edelleen pohja, koska koira on kunnossa. Kauhukuvat pyörii mielessä ja itkua saa pidätellä pahinta aatellessa.

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuossa tilanteessa sydän kyllä lyö muutaman ylimääräisen lyönnin. Olipas kuitenkin onni onnettomuudessa, ettei käynyt huonosti.

  VastaaPoista
 2. Huhh.. Onneks ei käyny mitään! :\\ <3

  VastaaPoista
 3. Onko tää Ronja kääpiömäyräkoira? Kun hän näyttää niin pieneltä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha normikokoinen on. Tosin 6.6 kiloinen pieni sirppana, mutta rinnanympärys menee kyl normaalin puolelle parilla sentillä :)

   Poista