10. huhtikuuta 2011

päivälenkki...

Käytiin Ronjan kans saattaan mun täti ja serkku kotio, kun kävivät kylässä meillä :)

Voi tätä ylpeyden määrää. Ronja käveli tosi nätisti koko matkan vierellä. Muutama koira tuli vastaan ja ohitukseet sujui niin mallikkaasti. Ronja vähän vain vilkas vastaan tulevaa koiraa, mutta ei yhtäkään mutkaa tullu matkaan ohittaessa :)

Jossain vaiheessa tuli vastaan myös irrallaan oleva sheltti. Sen nimi kuulosti ihan Rusinalta, liekkö kuulin oikein. Joka tapauksessa tämä "Rusina" ei ihan totellu luoksetulo käskyä vaan käänty meidän perään. Ronjan kanssa ne hetken oli nenäkkäin ja haisteli toisiaan. Yhtaikaa molemmat käänty pois ja matka jatkui :)

Ohitettiin myös ööm, mahtoikohan olla nimeltään "Puppe".  Ne käveli samaa suuntaa meidän kanssa, mutta ohitettiin, koska ne jotain hidasteli. Kaks miestä ja vanhempi nainen. Toinen miehistä sanoi, kun ohiteltiin, että "Kunkahan tässä käy". Nainen puheli, että ei se nartuille mitään tee. Lopuks oli sanonu  Pupelle "Puppe, taisit tuntea itsesi hieman isoksi" :D Joo, Puppe oli Ronjaa ehkä 5 cm korkiampi!

Tästä on hyvä jatkaa, ollaan tehty nyt kävelyillä katsekontakti harjoituksia. Hieman vielä ruosteessa, mutta kyllä välillä malttaa silmiin katsoa, kun nimeä huutaa.

4 kommenttia:

 1. Kieltämättä on hieno tunne, kun oma koira käyttäytyy kuin suoraan ohjekirjasta joissain tilanteissa :) Kiva lukea teidän onnistuneesta kävelyreissusta, josko sitä itsekin lähtisi vähän ulos piristymään. Meidän mäykky on koko päivän maannut ikkunalaudalla aurinkoa ottamassa 8-)

  VastaaPoista
 2. Tänää oli kyllä aivan mahtava keli! Ja kun tiet on sulat ni ihanaa lenkkeilläkin kun koiruus suostuu kävelemään :) Meillä on Ronjan kans ollu aina vähä ongelmia hihnassa ja usein vastaantulevat koirat saa tuon meneen kylkimyyryä. Mutta tänää meni oikein mallikkaasti :) Tästä on hyvä jatkaa treenausta!

  VastaaPoista
 3. Löydetiin teidän blogiin vasta nyt, mutta blogin nimen näkeminen alkoi soitella jo hieman kelloja. Hetki meni kuitenkin tajuta, mistä siinä on kyse. Sitten selvisi, että tämähän on Pinjan isosiskopuolen blogi! Sama äitihän tytöillä on. Hauska yllätys törmätä "tuttuun" :D Pienet on piirit, kun Maurilla, Pinjan isovelipuolellakin on blogi ja nyt te... Seuraillaan teitä siis jatkossa varmasti! :)

  VastaaPoista
 4. No jopas jotakin :) Mahtavaa kun on jollakin osasukulaisellakin blogi :) Me teitä ahkerasti seuraillaankin :)

  VastaaPoista