14. huhtikuuta 2011

Mallina olo kannattaa...

Ronja on tunnetusti kameran edessä kuin kotonaan. Kääntelee päätä puolelta toiselle, kattoo eteenpäin ja esittelee kaikkia eri asentoja mitä mallin kuuluu kuvauksissa tehdäkin ;) Tällä kertaa mallina olo kannatti.


Eräelämästä blogissa oli synttärikorttikisa. Pipsa-mäyräkoira täytti vuosia ja pari päivää ennen kisan sulkeutumista bongattiin kyseinen blogi. Ajattelin ilman suurempia kuvankäsittelyohjelmia napata Ronjan galleriasta omaa silmää miellyttävän kuvan, johon lisäsin synttäritekstin ja laitoin kuvan linkitettynä Pipsan blogiin. 


Ja kuinkas kävikään, kun arvonta suoritettiin. Ronjan kuva valittiin voittajaksi :) Täytyypi kohta käydä onnittelemassa voittajaa, joka jo tovin on tuhissut mykeröllä peiton alla. Taitaa olla vatsa aika täysi, ruokarosvo oli tänään taas valloillaan.


Tämä teksti löytyy myös Pipsan- Eräelämästä blogista...
"Elikkäs ... Raadin äänissä oli hieman hajontaa, mutta kaikkien suosikkilistalta löytyi voittajan kuva. Etenkin kuvan kesäisyys ja leppoinen tunnelma viehätti raatia. Pitemmittä puheitta onnittelemme voittajaa, Ronja-mäyräkoiraa!"2 kommenttia: