1. kesäkuuta 2014

heissulivei!

Nyt on taas vähän mätsäreitä kierrelty. Viikko sitten oltiin hurjia ja käytiin Hälikän perheen kanssa yhden päivän aikana kaksissa, kun ehdittiin :) Elviira oli toisessa öö. pun 3 ja toisessa ei sijoitusta. Elviira osallistui myös ekaa kertaa lapsi ja koira kehään ollen 3/3 :) Elviira meni niin hienosti! Seisoi nätisti, kun tyttö pyysi ja lähti juoksemaan jopa mun viereltä poies reippaasti. Olin siinä kehässä henkisenä tukena ekaa kertaa. Kuulemma seuraavalla kerralla en saa mennä kehään mukaan ;) Sunnuntaina käytiin myös mätsäröimässä, Elviira oli pun öö.. 3. Pikkupalkintoja saatiin mukaan. Tosin aika härskiä, Elviira toi mamille hieman seksahtavan pokkarikirjan! Entäpä, jos joku 12v tyttö ois moisen palkinnon voittanu!!! Härregyyd :D

Mökillä vieteltiin jokunen päivä ja koirat nautti! Ronjakin juoksenteli ihan villinä! Yhtenä iltana vietin niiden kanssa myös leikkiaikaa erikseen. Heittelin tytöille Epsin voittamaa lelua, josta kaikki on vallan innoissaan. Ronjakin päästeli menemään lelun perässä ja monesti! :) Se on niin kuuliainen, että tuo lelun luokse pyynnöstä ja päästää irti. Elviira puolestaan jää vähän matkan päähän odottamaan ja sen kanssa harjottelinkin "pukkaa" käskyä, jollon se nenällään pukkaa lelun lähemmäs mua, että heitän sen uudestaan :)

Epsillä on myös suuri pussailija ja ihailija. Siskon tyttö Minka on aivan Epsi-fani... Se hokee melki kaikkien koirien kohalla "Epsi". Pussailee sitä vähän väliä ja leikittää. Minka on siis 1.5v :) Voi sitä naurun räkätystä, kun se Epsiltä hakee lelun ja lähtee juoksemaan karkuun, Epsi tietenkin perässä. Ja jos Epsi nappaa lelusta kiinni ja riepottaa Minkaa perässään, niin lapsi meinaa katketa nauruunsa :D Niin suloinen pari <3 Epsi onneks tykkää myös Minkasta eikä sitä haittaa pusuhetket edes kesken unien.

Laitellaanpa vähän kuvia satunnaisessa järjestyksessä selityksien kera. Ei uskalla liikaa alkaa nyt koneella säätämään, kun on iphonen kuvien koneelle tuonti. Puhelin moksahti lattialle ja on nyt käyttökelvoton, joten tässä nyt jännityksellä ootellaan tuleeko sieltä kaikki kuvat koneelle! Mikään ei harmittais enempää, kun hukkuneet kuvat :/ Uuden luurin ostoon lähettävä :) edit. Kaikki kuvat tuli, huh!!


Ronja O____O

Elviira ja Ronja <3

Epsi lapsi&koira kehässä tepastelee :)

L&K kehän palkinnot.

oman kehän palkinnot!

Ronjalta pusuja <3


O____O ja -_____-

E <3

Pihaposea.

Vilma oli koko mökkireissun pihalla irti meidän kanssa. 
Ehkä siitä tulee vanha ja laiska ettei karkailu enää kiinnosta :)

E ja R

Epsi

Ropo tuo palloa Epsi perässä :)

Ropo :'D

Lyyli

Elviira vähäpäinen :D

Ropo ja Epsi

Kaunis Elviiraiseni <3

Epsin ilme hieman kyseenalaisten palkintojen vierellä... 
eh... secret, kuuma leikki!


mun saksalaiset <3


Kaunokainen <3

Topi ja Epsi :)


AURINKOISIA PÄIVIÄ KAMUT!


6 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar2. kesäkuuta 2014 klo 8.49

  Onpas täällä onnellisten mäykkyjen hienoja kuvia!
  Aurinkoista ja energistä kesää.
  T: Párek

  VastaaPoista
 2. Upea kuvakavalkadi! Hauska toi "Elviira vähäpäinen" - ilmassa koko koira :)
  Ja ainahan se on kiva kun tulee edes jotain pientä palkintoa, varmasti lelut on koirankin mieleen.
  Aurinkoisia päiviä sinnekin, tämän pilvisen ja sateeltakalskahtavan päivän sijaan.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas :) Kyllä osaavat tytöt hienosti poseerata; vaikka joskus on raskasta blogikoiran elo, kun pitää olla paikoillaan kun mammat zuumailee puhelimella ja kameralla ;)

  Viettäkää iloinen Jussi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankkaa olla mun koira, kun joutuu peuskäskyjen lisäks opetella poseeraustaidotkin ;) kiitos, vaikkei koirien Jussi nyt mikään kovin villi ollukkaan :) Ronja oli isomummolla lellittävänä (ja lenkitettävänä, Ropo parka ;D) ja Elviira oli normimummolassa Topin, Siirin ja ihmislapsi Minkan kanssa :)

   Poista