8. huhtikuuta 2014

Mätsärit nro.2 :)

Elviiran kanssa pyörähettiin Suomen cottonien järjestämässä mätsärissä viikonloppuna. Oli aika kolea keli ja kehään mentäessä Elviiraa ei MILLÄÄN kiinnostanu seistä! Vaikka näyttelyissä seisonta vielä sujui tosi hyvin. Sen peppu vaan valahti maahan vaikka kuinka yritti kädelläkin avitella. Seisontaa siis harjotellaan kotosalla, kun on päässy vähän neidiltä unohtumaan.

Noh, kuitenkin sininen nauha siitä saatiin, vastassa taisi olla 8kk ikäinen sheltti (tyttö vahingossa ilmotti pieniin koiriin...pentujen sijasta).  
 Vein Elviiran oottelemaan lämpimähköön autoon kehien jatkumista, pieniä koiria oli yli 30kpl ja me oltiin nro 7. joten aikaa meni aika paljon.

Sinisten jatkokehässä tuomari valitsi ensin keskelle 8 koiraa, joista juoksutuksen ja seisottamisen jälkeen jätti neljä. Me siinä siis mukana :) Näin ollen Elviira oli SIN4! :)

Ruakaa, herkkuii, luita, koiranmakkaraa, pokaali ja ruusuke :)


Tässä kuussa onkin aika monet mätsärit vielä tulossa, kivaa! :)

Tänään tytöt sai jäiset rustoluut ulos syötäväks. Elviira ei millään meinannu uskoa, ettei luuta tuoda sisälle! Valehtelematta 10 kertaa varmaan nakkasin luun takas takapihalle ja aina ntiainen sen kuskas takas sisälle :D Usko se vihdoin, Ronja yritti kerran ja oppi :P

Sit piti vähän möyriä...Ronjakin otti heinäkuorrutuksen päälleen.

Elviiralla puskee vieläkin valeraskauden myötä maitoa nisistä. Tai ainakin turpeina ovat vielä. Leluja se ei hoida ja mun perään vikiseminenkin on onneks vähän vähentyny. Josko se menis ohitte, kun ei mun vieressä tartteis koko aikaa kyhnöttää. Tai puoliks mun pään päällä jos makaan sängyssä :D Ruokaa sille ei meinaa aamusin maittaa, mutta onneks illalla syö kuitenkin. Ei ois kiva, jos alkais vallan syömättömäks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti