20. toukokuuta 2012

pyörälenkillä....

Käytiin äskö Ronjan kans hakeen mun porukoilta uus pyörä. Vanha tietty ajettiin eka sinne (hieman tyhjällä takarenkaalla!). Ropo viipotti nahka hyllyen ja korvat lepattaen. Takaspäin vauhti oli hieman rennompaa. Ropo kulkee tosi nätisti pyörän vierellä, muutamalle koiralle piti todenteolla räyhätä. Mutta tajuaa silti sen ettei kannata jäähä joka nuuskulle tai saattaa nykästä.

Matkaan kerty kilometrejä yhteensä ehkä joku 7km. Luulis koiraparkaa nukuttavan :) Ystäväni Tuulin kanssa aidattii mun takapihaki, nii ny saa Ropo kesällä tulla ja mennä ja saa ovee piettyä kuumalla kelillä auki. Ei tartte pelätä, että koira löytyy naapurista :)

Kipittelyä pyörän vieressä :)

2 kommenttia:

  1. Nyt ollaan kateellisia! :) Meillä ei toimis kuuna päivänä valkeana pyöräily mäyräkoirapoikien kanssa...ei sitten niin millään. Aivan varmasti saisivat jotakin tosi kuolematonta päähänsä heti kun pyörän polkais eteenpäin...pitäs treenata ikuisuus ja siltikin ajelisin varmaan sydän kurkussa, pahinta odottaen! :D

    VastaaPoista
  2. Meillä alussa oli ongelmana Ronjan haisteleen jäänti. Mut aika pian se tajus ettei kannata omin luvin jäähä tien poskeen. Nyt menee tosi hyvin, eikä se enää kammouksu ja pelkää tiessä kaivonkansiakaan. Muutamaa koiraa piti hiljasessa vauhissa haukkua ja rähjätä, mutta jos vauhtia vähän lisää nii sit ei jaksa vöyhkätä.

    Toi on iha kivaa hommaa nii onneks Ropo osaa kulkee pyörän kanssa :)

    VastaaPoista