28. joulukuuta 2011

Maurien koirapuistoilua...

Ronjan ja Siirin kanssa käytii tänää treffaan klo 18. koirapuistossa muita mäykkysiä. Siellä ootteliki pari jytkyä karkkaria, yks musta lk ja sit tuli pitkäkarvanen mukaan myös. Vauhtia oli! Seassa meni myös pari muun rotuista aiva mainiosti. Tosin 5 roturasistia hyökkäs samantien äänen kanssa tulokkaiden luokse :D Mitää kärhämiä ei tullu, ja ah ihanaa! Ronja ei enää rähinöi kaiketi oman väristen lyhkästen kanssa.

Tuomari Ronja tietty oli elementissään. Muut jos juoksenteli ja leikki nii neito päätti mennä viereen haukkumaan ja komentelemaan :D Ronja sai myös ihailijan. Karkkaripoju Enska ei millään ois voinu jättää rauhaan. Se sulosesti ja sievästi nenällään tökki ja koitteli et uskaltaaks lähestyä Ronjaa. mut lähöthä sieltä aina tuli. Ronja nitis ja valitti minkä kerkes ja toinen nii kovasti yritti kosiskella :) Enska saatto Ronjan sit koirapuiston portille ja jäi vielä kaihosasti perään haikailemaan. Voih, Enskaa...

Kovin oli vaa jäinen puisto ja koirat driftaili siellä :D Josko seuraavat treffit ois toisessa koirapuistossa. Onneks Jyväskylässä on pari vaihtoehtoa missä käyä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin teille! :) uudenvuoden lupauksena voin yrittää bloggailla usiammi kuvien kera :)

    VastaaPoista