16. syyskuuta 2011

Heppahommia ja estehyppelyä...

Hevonen ja poni muutti tosiaan vanhempieni luokse, jotenka pienellä koiralla on opettelemista kuulon kanssa jos aikoo pihalla irti olla. Hieman on viel hakusessa, mutta suht hyvin tarhasta poistuu käskystä. Hevonen nyt ei koirille mitään tee, korvat hörössä vaa kahtelee pikkusia kavereita. Mutta poni voi vaikka ahneuksissaan syödä koiran välipalaks.

Hevosen kakka ei Ronjaa ny nii juur houkuttele, mutta hevosen ruoka kyllä. Pari päivää sitten Ronja seisoi metrin päässä hepan ruokakupista tarhassa ja ootteli millon mahtas päästä apajille. Joutui tosin tyytyyn poistumaan vaa paikalta.

Tänää aattelin käyä lenkillä. Kera hepan ja Ronjan, Poni jäi tarhaan oottelee. Ronja flexiin ja Xylene narun päähän ja menoks. Heppaa ny jännitti kovin uuet maisemat ja Ronjaa piti välillä passittaa eteenpäi. Raukkaparka ei tajua, että hevosen alle jäätyään on pannukakku. Pikku kävely sujui mainiosti vaikka ohi meni postiautoki. Koira edellä ja me hepan kans peräsä. Mahtavaa :) Tätä harjottelemme siis lisempää!

Siiri-serkku tuli tänää myös näyttää uusia agilityoppeja, joita koitettiin kans. Jopas Ronja nakin perässä meniki esteitä yli nii, että hujahti. Ehkä harjottelemme tätäkin siis lisää :)

6 kommenttia:

 1. Pelkäsikö Ronja aluksi heppoja, kun niitä ekan kerran kohtasitte? Pinja tosin on nähnyt niitä otuksia vain pari kertaa, mutta jotenkin huvittavan uhmakkaana se niille yrittää haukkua ja sitä vielä tympäsee, kun hevoset ei reagoi siihen mitenkään :D

  VastaaPoista
 2. Jos Ronja on irrallaa ja ite tuusaa ja touhuaa ni ei pelkää. Mut jos nostaa syliin ja menee hepan vieree et heppa haistelee ni sit laittaa pään mun olkapäälle ihan sillei et "mamma mua niin pelottaa". Mut ei se muuten osaa käsittää sitä kokoeroa ja et niitä vaikka SAIS pelätä jos ne liikkuu :D Ei se oo niit ikään haukkunu eikä reuhannu.

  VastaaPoista
 3. Noniin! Täälläkin on Dorikselle suunnitteilla 'tallikoiran' ura ;) Ollaan käyty heppoihin tutustumassa ja kovin neiti haluaisi laittaa ne komennukseen.. :D

  VastaaPoista
 4. Noni, siitä se lähtee tallitytön ura ;) Ronja hiippailis niie mukana tarhassa, mut itsesuojeluvaisto uupuu. Harjottelua harjottelua. Menee jo huomattavasti paremmin ja menee kyä aian toiselle puolelle aika rivakkaasti ku vähä ärähtää :)

  VastaaPoista
 5. Mäyräkoirat on mäyräkoiria, ne varmaan kuvittelee olevansa yhtä isoja kuin hevoset :P

  Teille on muuten tunnustus blogissamme :)

  VastaaPoista