14. kesäkuuta 2011

Tilannekatsausta...

Toissa viikonloppuna käytii Ronjan kans leikkii Siiri-serkun kanssa mökillä. Siiri oli saanu agilityssä kotiläksyjä, nii Ronjan kans harjoteltiin muutamia hyppyjä kans :)


Ronjan taidonnäyte tasajalkahyppy :DViime viikolla oltiin mökillä maanantaista lauantai aamuun. Mukana oli Milka, Sami ja niien koirat kk mäykky Vilma ja pk bernhard Lenni. Käytiin veneilemässä, kalastamassa ja uimassa. Auringonottoa unohtamatta :) Mäyriäiset nautti. Milkan kanssa kuhutaanki mäykkyjä "maureiks". Maurit hengaili yhessä, otti arskaa kimpassa ja leikkivättenki sen minkä kuumuudelta jakso :)

Ronja ei itekseen veteen mene, mutta kyllä se rantaan ui, kun sinne laittaa. Sit juoksun kanssa ite rantaan ja villiinnyttää Ronjan nii se saa virtapiikkejä eikä ota uimisesta kuitenkaan ihteensä. Virkistyy musta koira mukavasti, se kun röhnöttää suoraan auringossa. Varmaan veri kiehuu sisuksissa.

Pää on Ronjalla hitusen itikkapahkuroilla ja mahan alta viimosen tissirivin tienoilta ötömönkiäiset myös pureskellu. Ei onneks enää kutia, ruvet vaan jälellä.

Alla vähän kuvasatoa mökkiviikosta.

Lenni

Vilma


Koira ja omistaja :)taklaus- suoritettu

kermavaahtosuu :)Kotiin kun tultii niin lelut piti levittää. Kovasti se välillä kaipailee vaalianpunasen "vauvan" perään ja seisoo kirjahyllyä vasten yrittäen kurottaa et missähä hyllyllä se lapsukainen onkaa. Täytyy jonkun ajan kuluttua koittaa saako lelu sille hoivavietin taas aikaiseks vai meneekö se leluna muiden seassa. Jos alkaa hoitamaan niin jouvutaan varmaa luovuttaan lelu Siiri-serkulle :(

3 kommenttia:

 1. Ihanat vauhtinakkikuvat! :D Mäyräkoira on niin kärppämäinen juostessaan ja hypätessään pitkän selkänsä kanssa, sillähän se enimmäkseen ponnistaakin, joten eipä mielikuva mikään ihme olekaan :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä taas tuntee ittensä tyhmäks. :D Miks itse en ole koskaan tajunnut tehdä mökillä jonkin näköstä ns esterataa jossa yrittää tehä kaiken maailman jutskia.. Ens kerralla kyllä tehdään. :)

  Ihania kuvia, varsinkin tuo missä olette yhdessä ja kermavaahtosuu <3 :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :)

  Ronja kyllä tykkää tuusailla vähä kaikkea jos vaan on joku yliherkku mukana. Esteet meni keposesti yli metwurstipalasten voimalla :) Hieman petrattavaa Siiri-serkkuun verrattuna. Mutta Siiri onki ihan toisenlaista tyyppiä luonteeltaanki.

  Ronja tarvii ruokahoukutuksia tehtävien suorittamiseen, kun Siirille riittää vaikka pelkkä pallon näkeminen niin ei meinaa nahoissaan pysyä :)

  Kermavaahto kuvia oli pakko ottaa, kun Ronja nii autuaasti nautiskeli. Laitoin lämpimän pullan päälle kermavaahtoa niin sehän luiskahti siitä sulaessaan pöydälle. Onneks on apuna mäyräkora, joka kyllä korjaa emännän sotkut ;)

  Aurinko kelejä odotelessa niin pääsis taas mökille. On se vaa kiva kattoa koiraansa onnellisena, kun saa viipottaa irti pitkin tonttia. Ja tietty ottaa aurinkoa :)

  Ronjan kärppämisyys välillä kyllä esteillä oli aivan hukassa. Jos meni pelkästään yhtä estettä niin se hyppäs tosiaan tasajalkaa :D

  VastaaPoista