12. elokuuta 2013

Ronja ELL ja pentuset 1v!!!!

Voi apua! Miten aika vierähtää!? Kaapon ja Ronjan rakkauslapset tänään 1-vuotta!
Onnea Topi, Elviira, Aatu ja Lyyli <3

Onnea Elviira muru <3

Tässä hieman muisteloita...

Tänään oli Ronjalla verikoepäivä. Tasan vuosi sitten oltiin samaisessa tutkimushuoneessa synnyttämässä, mitä tänään verta luovuttamassa. Hassu sattuma! :) Tässä lopputulos:

Kaulan imusolmukkeiden turvotus laski heti seuraavana aamuna antibiootin aloittamisesta. Antibioottikuurin loppumisen jälkeen muutaman päivän kuluttua imusolmukkeet turvonneet uudelleen. Lämpö 39 astetta.

Imusolmukkeet olivatkin turvonneet korvasylkirauhaset. Imusolmukkeet tuntuivat normaalikokoisina turvonneiden korvasylkirauhasten vieressä. Lämpö 39 eli ei kuumetta. Yleistutkimus muutoin normaali. Ei lisääntynyttä syljeneritystä.

Otettiin verikokeet: laaja verenkuva ja CRP. Verikokeissa ei todettu normaalista poikkeavaa. Aiemman positiivisen hoitovasteen ja kliinisten oireiden perusteella aloitetaan uusi, pidempi antibioottikuuri hieman isommalla annoksella ohjeen mukaan.

Jos oireilu vielä uusii tai rauhasten turvotus ei häviä, ottakaa yhteyttä!


Illalla käytiin vielä Topin ja tyttöjen kans lenkillä. Koko aika oli hihnat solmussa, niin meidän hiekkatien suoralla päästin Ronjan irti ja siellä se tepasteli perässä, kun muksut oli flexeissä <3 Liian söpöjä :)
4 kommenttia:

 1. Oli mitä oli, niin toivottavasti Ronja tervehtyy pikaisesti. Voi iik tuota pienten pentujen peppukuvaa. Varsin suloinen. On muutkin kuvat, mutta näyräkoiran pepussa takaapäin on jotain ihan vastustamatonta. Se on niin hauska näkykin takaapäin kun mäyris kävelee tahdikkaasti. Terveisiä M-L ja Ossi. ps. ajan kuluminen on ihan käsittämättömän nopeaa, justiinsahan Ronja pullautti nuo pienet ihanuudet ja nyt ne ovat vuoden!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet pojat on niin söpöjä, kun yhessä kiipeää portaita ylös :) Kauhian nopsaa aika kyllä meni! Nyt jo isoja rötköjä, vaikka vastahan ne oli pari sataa grammasia. Kaiholla muistelen pentuaikaa, oli se vaan niin upeaa :)

   Poista
 2. Toivottavasti ronja tervehtyy pian! Ja ihanan ihania pentukuvia :)

  VastaaPoista