22. elokuuta 2013

Lenkkiä lenkkiä...

Taas oltu vähän poies kotoota. Kuvia tulossa kameralta jahka ehtii taas asettua aloilleen kotiin :)

Pari päivää sitten kävin ystäväpariskunnan mökillä. Tarkotuksena kiivetä Hyyppäälle. Tytöt oli mukana ja lähettiin tarpomaan. (Tästä reissusta kuvia vaan kamerassa). Näkymät oli aika huikeet! Paikkakuntalaisena ei oo ikinä tullu siellä käytyä, jota ihmettelen suuresti :D 80m vedenpinnan yläpuolella. Hassua oli nähdä niin pitkälle ja kattoa puita yläpuolelta! Ylhäällä vähän evästettiin ja kierrettiin vähän toista kautta alaspäin. En tajunnu ottaa kuvaa yhdestä siirtolohkareesta, joka nökötti pienen kiven päällä. Ehkä seuraavalla kerralla :). Sportstracker oli päällä, unohin vaa pysäyttää sen evästyksen ajaks. 
Matkalla oli asumattomia mäyränkoloja. Tytöt ei niitä tajunnu reissun alussa. Takas tullessa vietiin ne kolojen luokse, mut ei ne kyllä mitään suurta luolaviettiä aiheuttanu :)

Alkumatkasta tytöt tosiaan juoks irrallaan, toiseen suuntaan pidettiin irti, ettei ne vaa tipu alas mistään!

Mökkeilty on nyt muutama päivä. Tytöt on temmeltäny pihalla ja äsken kävin tyttöjen kans vähän luontopolulla ja metässä. Pidin hetken niitä irti sekä mökkitien mennessä ja tullessa. 


Ps. Käyttääkö joku bloggerin sovellusta puhelimella? Miks kuvat tätä kautta lisättynä on huonoja, mutta esim. iphonesta Facebookiin lisättäessä laatu ei kärsi :(2 kommenttia:

  1. En oo käyttäny. Tekstin kirjoitus kosketusnäyttöpuhelimella on niin hidasta että jo siinä menis hermot...

    VastaaPoista
  2. Mä taas päivitän aika usein puhelimella. Oon nykyään niin laiska käyttämään konetta :)

    VastaaPoista