13. syyskuuta 2012

Valtakunnassa kaikki hyvin...

Ronja voi hyvin <3 Ei oo tullu kohtauksia enää :) Mahtavaa! Saa nyt siis aamuin illoin 1 tbl kalkkia. Lapset on virkeitä. Aamutuimaan välillä vähän liiankin ;) Tai Topi lähinnä. Se Kitisee ja haukkuu aamusin tuolla häkissä. Sen kanssa pitää mennä sinne hetkeks hengailee ja Ronja avaa maitobaarin. Hetki riekkumista ja uni maistuu taas :)

Hampaat on nyt kaikilla. Pikkunaskalit vilkkuu ja Ropo saa kyytiä :/ Topille se on joutunu paristi ärisemään tissien ja tassujen pureskelusta. Ja mun kiltti pieni Elviira on riiviöityny :D Se viipottaa jo keittiöön ja mun mukana vessaan, muut ei uskalla välillä reviiriä laajentaa, mut Elppi-pikkupimu vetelee rallia ympäri yksiöö :)

Nappulat maistuu ja leikit on välillä tosi rajuja. Epäreilua ottaa ppoikien noh-sieltä kiinni ja päätä väännellen retuuttaa. Toiset huutaa kurkku suorana, niin pakkohan siihen on mennä väliin et joku roti!

Tästä pitäisi löytyä video poikien nujuhetkestä.

Piiloriiviö Juti <3



7 kommenttia:

  1. Mäyräkoiratuijotuksen alkeet! Ihana! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo'o! Muut vasta harjoittelee, mut Juti jo taitaa kyseisen taidon ;)

      Poista
  2. Hyvä että Ronja on kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, onneks. Oli niin kurjaa kattoa koiraa Silmiin kun näki että kaikki ei ole kunnossa.

      Poista
  3. Apua! Miten multa on mennyt kaikki tää ohi :o Mutta hyvä että Ronja on kunnossa :) Onkos kaikilla lapsukaisilla jo kodit tiedossa(köhköh)?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks ELL reissut on nyt muistoja vain :) ja lapsosilla on kaikilla kodit ;)

      Poista