7. syyskuuta 2012

Suunta on ylöspäin... vai alaspäin?

Niin vaan päivä taas vierähti. Ronja sai kalkkitabletit vähän aiemmin mitä edellispäivinä, mutta ei tainnu vaikutusta olla. Nenu taas lämpönen. Tarkkaillaan siis alkaako vuotamaan ja koira läähättämään. Et liekkö taas päivystysreissu edessä :/


Lapsoset voi hyvin, ruoka maistuu ja vihdoin Elviirallakin puhjennu hampaat kulmureiden lisäks. Pääsee tappelun makuun :)

4 kommenttia:

 1. Onpa nyt kummaa tuo Ronjan "tauti". Toivottavasti kalkit tehoaa tai muuta apua löytyy. Mut noi penaskat on kyl söpösii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, ei viittis piikityttää toista harvasa päivä :(

   Poista
 2. Voip Ronjaa, kun on pienokaistensa vuoksi joutunut "antamaan kaikensa". No mitäpä ei äidit lastensa eteen tekisikään. Toivotaan nyt, että apua löytyy. Toivottavasti tilanne ei huonone. Olisikohan mahdollista, että sitä kalkkia tarvittaisiin vieläkin enempi? Kysypä lääkäriltä. Siinä on kanssa tietysti sellainen juttu, että voi olla ettei tuollainen tabletin muodossa oleva kalkki palaudu elimistöön niin äkkiä. Kalkki imeytyäkseen tarvitsee muutoin D-vitamiinia. Miten D-vitamiinia voisi antaa koiralle, niin sitä en tiedä. Pienoiset ovat kyllä ah, niin suloisia. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönä soitin niin nyt n annosta nostettu. Josko alkaisi puremaan, että pääsis kiusallisesta vaivasta! Pikkuset on kyllä aika hulvattomia :)

   Poista