26. elokuuta 2012

2. viikkokuvat!

Apua, 2/7 viikkoa täynnä! Pennut on JO kaksiviikkoisia :)

Tällä viikolla liikettä näkyy enempi ja silmät alkanu aukeilemaan :) Ekana oli Lyyli ja Topi, laikukkaat tuli hieman perässä. Nyt jo aikalailla auki kaikilla :) Alkaa kohta maailma näyttämään jo joltain!

Painot:

Topi 770g (syntymästä +544g)
Elviira 614g (syntymästä +404g)
Juti 668g (syntymästä +424g)
Lyyli 754g (syntymästä +510g)

Pikkutilkat liotetun nappulan lientä naperoiset sai tänään. Tällä viikolla Iskä toi myös pentuaitauksen, jotta lapset pääsee vauhdin tullen rallittamaan, tekemättä kuitenkaan tuhoa mun kodille ;) Tottahan toki ne irrallaankin saa olla vartioinnin alla. Tulispa myös lämpimiä kelejä, niin lapset pääsis pihallekkin temuamaan :) Mun takapihalle paistaa aurinko kyllä niin kuumasti, että siellä kyllä tarkenevat, jos aurinkoa vaan on tarjolla!

Jyväskylään avataan uusi pieneläinklinikka Tuhatjalka! Aivan mahtavaa, koska lupailevat vuorokauden ympäri olevaa aukioloa! Tätä on Jyväskylään kaivattukkin! Niinki suuri paikka, monesta paikasta ok lyhyt matka, eikä täällä oo yhtäkään 24h klinikkaa! Kohta on!

Ja niihin kuviin :)


JUTIELVIIRA 


LYYLI 
TOPI
Kuka piippaa?!

10 kommenttia:

 1. Mun täytyy varmaan kohta jättää tämän blogin seuraaminen, kun nuo pienet pötkylät alkavat näyttämään ihan mäyräkoirilta. Mä pääsin juuri eroon edellisestä pentukuumeesta, joten en halua sairastua siihen uudelleen enää vähään aikaan!

  24h klinikka on kyllä tosi hyvä juttu, koska yleensähän ne akuutit tilanteet tapahtuu illalla ja osuvat vielä viikonlopulle. Me jouduttiin ajamaan 100 km päähän klinikalle, kun Maurilta leikattiin yöaikaan vierasesine ohutsuolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, älä jätä meitä :) Onneks omaa pentukuumetta lieventää Elviira, jonka saa jättää kotio kasvamaan :)

   Mekin kerran kyynpureman takia ajettiin 1.5h päähän eläinlääkäriin :/ Joten Jyväskylässä tuollainen tulee todella tarpeen!

   Poista
 2. Voi miltä pennut näyttävätkään nyt, kun niillä ovat silmät auenneet. Ne ovat siis niin suloisen näköisiä, ettei tosikaan.

  Tuo 24h klinikka on todella hieno juttu. Täällä Kirkkonummella on yksi yksityinen eläinlääkäri joka periaatteessa päivystää 24 h. Espoon eläinsairaalasta en tiedä. Olisikin hyvä itse asiassa selvittä tuollaiset asiat etukäteen, jos joskus sattuu tarvisemaan. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä suloisia, kovin yrittää jo hapuilla pystyyn ja korvat on jo mäykkyjen korvien muotoiset. Liian söpöjä :)

   Mulla oli synnytyksen aikaan tiiossa Kuopiossa 24h klinikka, ja sinnekki ajaa reippaan tunnin ...

   Poista
 3. Ronja näyttää hyväkuntoiselta kiiltävine turkkeineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ropo on kyllä onneks tosi hyvässä kunnossa itsekkin :)

   Poista
 4. Voi pieniä söpöläisiä, simmutkin jo auenneet. Kohta alkaa meno ja vipellys ;)

  VastaaPoista