21. syyskuuta 2014

Heipä hei :)

Niin vain taas on viikonloppu ohitse. Meillä se oli aika tapahtumarikas :) Mutta ensiksi hieman viikon tapahtumiin.

Keskiviikkona meillä oli mäykkytreffit Jyväskylän tienoon kanssa. Meitä osallistui sinne pkk Monti, lkk Rane 4kk, Nasu 5kk ja Elviira :) Elviira kerran muistutti innokasta Rane-pojua ettei ole tarvis ihan iholle tunkea ;) Muuten treffit meni tosi hyvin! Epsi välillä jopa otti juoksuja muiden perässä! Ehkä tästä Epsi saa vetoa sosiaaliseen elämään, kun näitä alamme järjestää varmasti useammin!

Treffikuvat otti Nasun omistaja Niina!
Nasu ja Elviira. Miten niin herkkupeppuja? :D

Ylhäältä alas Monti, Rane Epsi ja Nasu.

vas. Epsi, Nasu, Rane ja Monti

Nasu, Epsi ja Rane

Lauantaina Epsi kävi mätsäreissä. Punaiseen kehään päästiin ja 4:n sakkiin! Tuomari sanoi sijoituskriteerikseen "showmeiningin". No tässä vaiheessa Epsiä seisottaessa olin jo varma, että ollaan nelosia. Meitä vastassa oli kuitenkin tosi kivasti liikkuva chihu ja sheltti, niillä jos jollain meidän sakista on liikkeissä showmeininkiä. Mutta mitä vielä :D Epsi oli punaisten 1!!!! BIS-kehään siis tiemme vei tänä vuonna ekaa kertaa. Voi huisi! Mätsärituttava Niina sanoikin, että oli myös aivan varma Elviiran nelossijasta, kun kuuli tuomari showmeininkikriteerin. Epsi nyt ei sattumoisin ole mikään liitojalka ;)

BIS-kehässä oli siis joka kehän ykköset eli 8 koiraa. Elviira oli näistä BIS4!!! Voi mikä iloinen yllätys :) Ihana Elviira <3

Myöhemmin käytiin pikkulenkillä kaverin ja Emma-sakemannin kanssa. Meidän ihan tässä lähellä menee piiiiiiiitkä hiekkatie, jonka päässä on pari taloa. Tältä hiekkatieltä pääsee muutamasta kohdasta metsään. Tehtiin lenksa mikä oli n. 2km. Ronjan päästin irti hipsimään tietä pitkin, siinä kulkee autoja niin harvakseltaan ja Ronja on ihan lepposa tepsuttelija :) Tie tosin kulkee ihan junaradan vieressä, jotenka tietysti tarkkailen ja seurailen, ettei juna tule. Tytöt oli piuhassa junan tullessa ohitse, muttei ne korvaansa lotkauttanu. Siltikään en tietysti pitäisi tyttöjä siinä irti junan tullessa. Aina voi kuulua junasta joku ääni, jota tytöt voi säikähtää. Tuolla osuudella onneks näkee molempiin suuntiin pitkälle, eikä junat mee siinä ihan miljoonaa.


Sunnuntaina oli taas mätsäripäivä. Sisko lähti mukaan, jotenka molemmat tytöt pääsi osallistumaan :) Otin ne molemmat samaan kehään, jotta toinen saa pun. ja toinen sin. Jos Minni ois joutunut lähtemään kesken kotiin, niin oisin pärjänny tyttöjen kans sit lopun itekseni :) Takaraivossa pienenä toiveena olis Ronja ottaa mukaan Jyväskylän näyttelyihin ;) Treenin kannalta siis muutamat mätsärit alle! 
Ropo ja Minni tuli meidän perässä ja ympyrällä Ronja meni vähän kylkimyyryä mun perässä. Ronja sai sinisen ja Elviira punaisen. Eli jatkokehiin vein molemmat itse. 
Ronja putkutteli taas niin hienosti häntä heiluen SIN3! :) Elviiralle ei tällä erää sijoitusta. Ronja on jotenkin niin symppis siinä sen juoksussa nykyään, että mua vaan hymyilyttää sen iloinen olemus! Ja taas Ronjan mätsärituloksiin tuli sijoitus! :D

Mätsärikuvissa Elviira.Mätsäreiden jälkeen mentiin mun tädin kanssa vähän mutkittelemaan metsään. Metsä oli oiva paikka tyttöjä irti. Ne pyörii ja hyörii meidän lähellä ja molemmat hilpasee mun perään, jos meen eri reittiä :D Elviira sinkoili eellä ja Ronja välillä tuli vaan mun perässä. Oli tosi vaihtelevaa maastoa. Oli menninkäismetsää, metsätietä, kanervaista/mäkistä sekä öö. normaalimetsää?! :) Tytöt tykkäs ihan hirmusesti! Siinä metsää ihmetellessä ja palloillessa vierähti vajaa 2 tuntia ja 5.9km. Kyllä meille maistuikin iltapäikkärit 2.5 tuntia ;)

Epsi <3

Valkonaamainen Ronja :)

Elviira

Ronja ja valeraskauden heruttamat riipparinnat.

Epsi 

Rakkaimpani <3

Elviira <3

Ens tiistaina on taas toko. Tällä viikolla meillä jäi se väliin, koska sähköposti ei tavoittanut mua paikan vaihtumisen tiimoilta. Ajoin aikaisemmalle paikalle, koska spostia ei viikon varrella tullut, muttei siellä ketään ollutkaan vastassa. Näinpä siis meille on tulossa korvaava kerta jossain vaiheessa :)


Ronja lähettää syksyisiä unipusuja kaikille <3

2 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar22. syyskuuta 2014 klo 14.08

  Siellä sitä on taas vietetty oikein mäyräkoirien unelmaelämää. Ja hyvin on pärjätty, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollu tohinaviikko! Koirat sekä omistaja nauttii! :) kiitos!

   Poista