14. helmikuuta 2013

Hyvää Ystävänpäivää <3

<3 <3 <3 Hyvää ystävänpäivää koirakamut (ja kissatkin toki ^^) <3 <3 <3


Eilen meillä täällä Laukaassa romahti ratsastuskoulun maneesi kesken tunnin. Vaatien yhden tytön kuoleman ja kahden hevosen. Karmea uutinen, joka varmasti koskettaa ja mietityttää lukuisia ihmisiä :(

10 kommenttia:

 1. Todella ikävä uutinen maneesin katon romahtaminen ja Oulussakin siitä tietenkin uutisoitiin isosti, koska täällä on Suomen suurin katollinen maneesi. Toivottavasti vastaavilta tapauksilta vältytään tulevaisuudessa. Liian paljon hallien tms. kattoja on romahtanut viime vuosina.

  Kaikesta huolimatta ystävällistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä ikävä tapaus saa jonkinlaisen muutoksen maneesien/hallien säännölliseen tarkastukseen. Vaikkei syytä nyt vielä romahtamiselle tiedetäkkään :(

   Kiitos!

   Poista
 2. Hyvää Ystävänpäivää kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on kamala uutinen. :( Siitä huolimatta hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Tuo oli tosiaan surullinen uutinen. Varmasti järkytti koko Suomea eikä pelkästään hevosihmisiä.

  Joka tapauksessa hyvää ystävänpäivää!! M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Moikka! Pakko kommentoida vihdoista viimein. Olen seuraillut tätä blogia hyvin tiiviisti, syystä että astutin oman mäykkyni 11/12 ja jostain jotenkin tietoa etsiessäni eksyin tänne. Sun kokemuksia lukiessani olen saanut paljon tietoa ja varmuutta tiineysajalle ja nyt pentujen kasvun saralla! Mainio blogi :)

  Keväisin terkuin, Heidi, Tyyne ja 5 riiviöö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiva, kun kommentoit! :) ja kiva myös, että meistä on ollu "hyötyä" :) Meillä, kun ei kuitenkaan ihan oppikirjojen mukaan menny, vaikkakin synnytys meni hyvin ja lapset kaikki hengissä ja hyvinvoivia :) Minkäslaisia pötköjä siellä on? Ja tahtoisikko kertoa emän nimen, mua aina kiinnostaa kattella sukutauluja :)

   Terkkuja ja tsemppiä sinne! Pistä tiukkaan muistiin ja nauti pentuajasta, se menee loppujen lopuks niin kovin nopeasti!

   Poista