4. tammikuuta 2013

Joulukuvat ja muutama muu ;)

Huhhahhei... Koitettiin juur käyä koirien kanssa hipsimssä. 3.5km lenkki ja suht ongelmitta. Mentiin kylän läpi ekaa kertaa kolmisteen :) Elpalla oli pippuripanta kaulassa ja muutamaan otteeseen se testaili toimivuutta. Ei oo yhtään niin toimiva pienellä neidillä mitä Ronjalla. Ronjahan uskoo saman tien ja pysähtyy, kun seinään nenille saatuaan. Mut Elppi vaan vähän tuhisee ja jatkaa. Nyt tosin meni hieman kuuliaisemmin, kun viimeks.

Käytiin Elpan kans tänään hakemassa ruokaa koirille ja lähtiessämme eläinkauppaan tuli nainen, joka kehui Elpan maasta taivaisiin :) Elppi onnellisena meni tervehtimään. Nainen kummasteli ja ihasteli väriä ja kertoi kuinka hänen miehensä lemppari on mäyräkoira :) Käytiin samalla viemässä Siirille pussi ruokaa ja moikkaamssa pientä ihmislasta. Elppa ois pari pusua antanu, mut ei sen suuremmin ymmärtäny lapsosesta mitään :)

Suunnitelmissa olis Elpan kanssa osallistua Toukokuussa Jämsään näyttelyihin. Nyt pitääkin kovasti reenata narussa kulkemista ja kontaktia. Tänään namien avulla tein harjotusta, jossa laitan herkun nyrkkiin -> koira koskee tassulla nyrkkiä -> katsoo silmiin -> saa palkinnon. Ruuan kanssahan meillä menee jo ihan mainiosti. Keittiöön ei tulla norkoilemaan ja katsekontaktilla saa luvan kupille. Jos keittiöön tullaan ilman syytä saa koirat poistua sieltä HUS-sanan saattelemana.

Hyvää Viikonloppua mäykkykamut! T: Ropo ja Epsi

Elppa lumikuono

Epsi

Topi ei oikein hiffannu poseeraamista!

E

Lyyli :o)

Elppa takapihalla


Siiri-Sippisen jouluotokset 


Ropsu avaa lahjoja. 

Ronja on kokenu malli :) 

Topi ja Ronjan joululahja

Perhepotretteja :D 
kera Siirin... 
Topin jäätävä katse ;)

Elppa ojentaa :D

Aatu ja Topi


taas puukopassa...

HUULET :D

Epsi

Elppa ja Lyyli :)

Lyyli

Elppa

Ronja

Elppa

4 kommenttia:

 1. Ihana kuvakavalkadi - pitkä kieli on aivan mahtava ja tuo sinisävyinen myös. Ja joulukuvat <3

  VastaaPoista
 2. Teille ois tunnustus meidän blogissa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta olen tehnyt tämän vähän aikaa sitten. Jonka lähetin Nooralle, joka eteenpäin taas sinulle :)

   Poista