30. kesäkuuta 2011

Nettipimennon aikaansaannoksia...

Eli mökillä on taas tullu oltua ja näin ollen muiden blogien luku ollu taas katkolla, samoin oman päivittely!
Tässä postauksessa taas kuvia... eikös kuvat kerro enempi ku tuhat sanaa ;)
Mutta kirjotellaan ny muutamalla sanasellaki.

Ronja mökkeili juhannuksen mun porukoiden kans. Ja nyt oltiin muutama päivä sit mökillä. Kokoonpano oli Milka, Sami, Vilma-mäykky ja Lenni-bernhard. Eile möksälle tuli myös Minni ja Anssi sekä Siiri-serkku. Järkkäri jopa ollu mukana!

Kokojärjestyksessä :)


Ronja ja Vilma

Siiri, Ronja ja Vilma

Mökillä oli myös pöllönpoikia :P

Poseerausta yläkerran portailla :)

Eilen käytii Ronjan kans kaksistaan viettää laatuaikaa.. KANOTOIMALLA :D Ropotille pelastusliivit niskaan ja koira kanoottiin :) Kierrettiin "kalliosaari" ja Ropsu vaa niskat kellallaan katteli lentäviä lokkeja ja haisteli järvi-ilmaa :) Ronja tietää, ku pelastusliivit laitetaan päälle, et mihkä pitää mennä. Se tykkää veneilystä ja on tosi rauhassa. Ei tule etes merisairaaks! Se kyllä tykkää olla veneessä. Mökillä mauriaiset leikki kovasti. Ronjasta on tullu tosi pirtiä ja kovasti painii Vilman ja Siirin kans. 

Käytiin pari kertaa kävellen myös Huikon helmessä jäätelöllä ja moikkaamassa äiteen tätiä naapurimökillä. Mein mökin likellä on nääs kahden äiteen tädin mökkiä :) Ropo kävi paristi uimassa (laitettuna) ja paistatteli kovasti aurinkoa terdellä. Kyllä lämpö kelpas taas pienelle rakkaalle :) Ihana kattoa kui se nauttii mökkeilystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti