23. toukokuuta 2011

Ken leikistä suuttuu...

... On Ronja!


Ronja vietti viikonlopun porukoijen kans mökillä. Seurana oli myös kk Siiriserkku.

Käytiin isosiskon, Siirin ja Ronjan kanssa vähä kanootilla seilaileen. Koiruuksilla oli tietenkin pelastusliivit päällä. Molemmat innokkaina lähti rantaa kohti, kun pelatusliivit laitto päälle :)

Rantaan, kun tultiin ni laitettii koirat testaamaan liivejä. Hyvin uiskenteli molemmat :) Ronjalla vaan on hassu uintityyli. Etujalat menee hyvin koiraa uiden, samoin vasen takajalka. Mutta oikea takajalka menee jotenkin pyörien, pakara välillä pinnalla vilahtaen ja häntä pyörähtää sillon tällön pinnan yläpuolelle. Ei ohjaile sillä yhtään samanlailla, kun esim. Siiri. Mutta kyllä se pinnalla pysyy :)

Pari kertaa laitoin Ronjan sit uimaat laiturin vierestä. Se ottaa siitä aina suunnan suoraan rantaan. Rannassa kovat kehut, joista koiruus menee aivan sekasin :D Pyyhkeellä kuivaus, joka vaan sai lisää virtaa mäyriäiseen!

Ronja itekseen huiteli rallia pihalla ja välillä tuli huilimaan kuistille. Siiri, joka rakastaa palloa haki sitä innoissaan. Ronja lähti aina perään. MUTTA... meikäläisen koiruus on sen verran hidasta sorttia, ettei se pysy Siirin perässä.  Sehän tietää sitä, että Ronjalla menee hermot ja se istuu keskellä pihaa... Odottaa että Siiri hakee palloa. Siiri, kun juoksee pallon kanssa takas niin Ronjan ottaa huippunopeutensa ja juoksee Siiriä päin. Lopputulos: Siiri pyörii pitkin pihaa. Mökin pihalla on pieni kumpu, josta joskus kaadettu puu. Ronja kamppas Siirin kummun vieressä ja Sippinen pyörähti kummun yli.

Ronja oli aivan kamala riiviö. Siiri ei uskaltanu tulla huvimajasta pois, koska Ronja vartioi sitä ulkopuolella. Pahat aikeet mielessä tietnkin ;)

Päivällä käytiin viel moikkaamassa mun sedän dreeveripentuja. Aikamoisia pötköjä. Ronja oli oikein siivosti. Pikkuset meinas vaa vähä pelätä, kun Ronja haukahteli välillä naapurin koiralle.

alla kuva viimekesän veneilystä :)

2 kommenttia:

  1. Ronjan uintityyli kuulostaa hauskalta! :) Heh, niin mäyräkoiramaista touhua jäädä uunottamaan toista ja sitten seisoa vahdissa :D

    VastaaPoista
  2. Uintityyli on välillä jotain todella koomista :) Ronja on vähä huono häviäjä :/ Siiri joutuu lymyileen jossain nurkan takaa ja tsekkailla tilannetta millo Ronja kattoo muualle ja hiipii vähä kerrallaa, kunnes on turvallista juosta täysii karkuun :D

    VastaaPoista