29. maaliskuuta 2011

Kuka, mitä, häh?!

Kuka on Riisin serkku Norja?!


No, tietenkin Ronja eli Symbolic Jubilee, Symbolic Kennelistä! Kasvattajanaan Nana Tulonen. 10.7.2008 syntynyt lyhytkarvainen mäyräkoira tyttö. Musta punaisin merkein.


Luonteeltaan oikeinkin miellyttävä ja... laiska :) Tykkää aikalailla kaikista ja aikalailla kaikki tykkää Ronjasta. Rakastaa nukkumista, tyynyn imeskelyä, kissojen kiusaamista, autoilua ja huomiota. On oikeinkin nöyrä ja lupsakka tapaus. Mutta tarvittaessa toimii myös korvien sulkumekanismi, jolloin voi juosta karkuun kuulematta mitään :) Tykkää vähä juiluttaa kaikkia (omistajaan ei niinkää enää mene läpi) ja näyttää säälittävältä. Osaa nykyään varastaa pöydältä (opettelis olemaan mässyttämättä niin ei jäis aina kii!), palvoo lämpöä ja aurinkoa, tykkää Siiri-serkusta (kkn Jänishovin Siiritär) ja on poseerauksen ammattilainen :)


snorkkeli :o)


Poseeraus alko jo vähä ramaseen.

Yleensä saa kaiken periks mitä vaan haluaa. Lellitty ja pilalle hemmoteltu siis. Mutta osaa se silti käyttäytyä hienostikin :)


Ei tykkää liion sadekelistä, lumisateesta, pakkasesta, uimisesta ja pesusta. Kaiken se kuitenkin väkipakolla sietää, mutta säälittävältä se näyttää esim. pesulla. 


Ronjalla on ollut pigmenttipuutosta nessussa, mutta viime kesänä tummentu aika huimaa vauhtia. Vielä pienestä kohtaa "läpikuultaa". 


Silmätutkimus tehty  ja tutkimuksessa todettu oli Distichiasis. Selkäkuvaus myöskin tehty josta löytyi 1 kalkkeuma.


Blogia yritän päivitellä aina kun mahdollista. Tarkoituksena sisällyttää kuvia aika paljon. Koska juttua Ronjan elämästä ei nyt niin kauhiasti irtoa :) (Niin, missä se koira on? Aaaa, peiton alla tietysti!)


Pistetään perään vielä lista kertyneistä lempinimistä :)
- Ropo
- Roponaattori
- Ropotti
- Topo
- Höpö
- Öpö
- Torpo
- Ropsu
- Ronde
- Rontti


Kaikenlisäks, kaikki nämä se tunnistaa ;) Komentaessa käytössä on aina RRRRRRRRONJA!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti